|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Żywiec
![]() |
![]() Przejazłem poradniki ale nic nie widzialem a wiec czy muglby tu ktos opisac jak sie raportuje lamanie zasad bo ze ctrl +r to wiem ale co potem wpisac nick czy co ile sie srednio czeka na odpowiedz i w ilu % to jest skuteczne
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() wciskasz ctrl + r wpisujesz "nick" zrobil costam bla bla bla" i wciskasz enter. ale nie radze wysylac raportów, bo i tak nikt sie nie odwzwie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ctrl+R. Piszesz po angielsku : Nick, powód dla którego go reportujesz, ale jak już powiedział kolega wyżej masz bardzo nikłe szanse że ktoś odpowie na Twoje zgłoszenie o naruszeniu zasad. W Każdym razie ja już minimum 5 razy chciałem kogoś zreporotwać, i zreportowałem i tyle mi z tego było że czekałem i czekałem aż ktoś łaskawie sie odezwie i sie nie doczekałem -_-
@Edit @Down % 2xDown: No to mieliście szczęscie. (Albo to ja mam takiego pecha że nikt sie nie pojawił ![]() Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 23-07-2006 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ja reportowalem ze 6 razy i 3 razy sie ktos odezwal, w tym 2 razy pojawil sie GM. To zalezy od szczescia, jesli widzisz ze ktos łamie Tibia Rules poprostu zareportuj, podaj nick i jaka zasade łamie, oczywiscie po angielsku i moze ktos sie pojawi, a satysfakcja po tym jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
3 razy reportowałem i trzy razy dostałem "moment please" "thanks for report" i na koniec report close Oczywiście reportowałem hacksite-spamera, więc może dostali więcej reportów na niego, ale nigdy się nie zawiodłem na tym. @ top Jak masz dobry p(d)owód i GM czy tam ktoś inny, będzie mógł to sprawdzic, to raczej odpowie i zadziała w tej sprawie. @ up Nom. Niby donosisz, ale przynajmniej pomagasz budowac lepszy świat (jak to ładnie brzmi). Pamiętam jak moja siora położyła 4 crystale na dp i zaraz pojawiło sie tam pełno śmieci. Już szczała oczami, bo co odrzuciła robaka, to pojawiały się kolejne robaki/strzały/bolty, a tu koleś nagle pisze na PW "come help channel". Ona go zignorowała, ale po paru minutach obok niej pojawił sie GM. Ludzie odrazu "what happen?" i inne głupoty. Wszyscy nagle są mili i pomagają (ktoś pisze, że rzucaj pode mnie, inny że jemu na DP). Po całym wybryku zyskała ~100 strzał ~50 bolcy i ~150 robali. Morał: jak masz problem, to pisz na help channel. Ostatnio edytowany przez DRoN - 22-07-2006 o 23:13. |
|
![]() |
![]() |