|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Przedstawiam wam filmik który został nakręcony przez Firiux'a. Filmik przedstawia Battle Valentine vs The Adorables. W tej wojnie widać dużą ingerencje Jape Darklight . A dlaczego? Dlatego że Thomas The Adorable jest jego RL Friends (przynajmniej Jape tak się tłumaczył na tibia.com)
Fragi: Zobaczcie sami ![]() Loot: Też Zobaczcie sami ![]() Występują: Valentine The Adorables Siejnik Jape Darklight Darklight Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10004 Foty: ![]() ![]() Miłego oglądania życzę @EDIT Dostałem linka do drugiego filmu (Thx Nup Mage). Filmik pokazuje całe zajście oczami Boyakki i Symptoman. Filmik jest świetnie nakręcony i po ucinany. Pokazuje niektóre wydarzenia których nie ma w pierwszym zaprezentowanym filmiku np. Trap Symbol of Future by Siejnik =p. Wiec zapraszam do oglądnięcia. Fragi: Zobaczcie sami ![]() Loot: Też Zobaczcie sami ![]() Występują: Valentine The Adorables Siejnik Jape Darklight Darklight Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10266 Foto: ![]()
My best chars: Pan Jordi 55ED, 55mlvl :: Debiliusz 104EK, 7mlvl, 87/79 :: Xxxxxxx 80+K, 6mlvl, 85/85 Ostatnio edytowany przez Pan Jordi - 26-07-2006 o 16:39. Powód: Nowy Filmik |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Na elysii za dużo tych wojen ;/ co chwile ktoś sie leje.Przestałem tam grac bo prawie zawsze po wyjsciu z dp w ab jakiś pk już mnie gonił ;/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Oba filmy widziałem, ale bardziej podoba mi się Twój opis i zdjęcia ;p, że też Ci się chciało to robić.
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() @Up:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10266 Wycięte tylko to co było warte obejrzenia.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziękówka za linka =] Filmik dobry! Dodałem go
![]()