|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Dzisiaj byłem w zamq i dopiero zauważyłem niekorzystną zmian:
Jestem na murach na samym dole gdzie jest ciasno oczywiście. No i idzie mino a za nim zerk. To ja ucieszony że przybloqje zerka minoskiem zaczynam nawalać spirami, a tu zerk zabija minosa i na mnie sie rzuca... ;/. Tak samo było z mino guardem co zabił bloqjoncego orc warriora ;/. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2003
|
![]() wniosek z tego ze zerk nielubi minosa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2003
|
![]() Zauważylem to juz dawno. Dlamnie spoko. Zajebiscie to wyglada jak potfor potfora nawala, ale niestety jeszcze nei mialem szczescie widziec jak zerk guarda tylko zerk vs mino. No i dobrze wq mnie ze tak zrobili. Jak ktos chce se poblokowac to niech zuzyje przynajmniiej run jakis a nie za darmo tak 195 expa
Ej a zwykly minosek bedzie lal zerka?? ale by to wygladalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() To samo jest opisane z zerkiem 5 tematow nirzej. Hehehehhe.
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() W sumie to jest troche realniej. Tak jak trudniejsze potworki umieją przesówać skrzynki itp. Ale to fajnie wyglądało jak bum (100 ) i nie ma minosa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |