|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Modki, admini... dbają o porządek na forum, starają się, by stało się ono jak najprzyjemniejsze w obsłudze dla użytkowników, poświęcają dużo czasu by nam, Userom, było jak najlepiej. Forum Tibia.pl istnieje już od dawna, przez ten czas ocenialiśmy, który spisuje się najlepiej, który wkłada w swą pracę najwięcej wysiłku i który najlepiej potrafi się z nami obchodzić. Stworzyłem ten temat byśmy mogli podyskutować co modkowie powinni zmienić w swej pracy, co robią dobrze, a co źle. Ocenimy też pracę trzech modków którzy dopiero zaczęli rządzić.
Oczywiście wszyscy członkowie Loży Mod/Admin mają do czegoś talent, nie ma "beztalenci" którzy nie mają dobrych stron. Specjalnie jednak doceniam paru modków, którzy najbardziej wpadli mi w oko (nie o takie "wpadanie w oko" mi chodzi ![]() Nie uważajcie tego tematu za temat "asslickerski", chodzi mi o uzyskanie szczerych odpowiedzi na pytanie: "Jak oceniasz pracę modków?". Moim zdaniem najmilszym modkiem/adminem jest Dobo, wydaje mi się że najlepiej traktuje userów. Drugą nagrodę w kategorii największa władza otrzymuje MatKus (admin plx). Trzecie odznaczenie w kategorii największa aktywność należy się trzem osobom: Gimliemu, Raynoldowi i Dr. Omaderowi. Nagroda w kategorii największa wiedza należy się Gremlinowi. Odznaczenie Największy Luzak należy się N3m!3mu. Teraz pora na Złote Maliny forum Tibia.pl. Przyznałem tylko jedną nagrodę, otrzymuje ją... ... Scorcerer za złe nastawienie i jakby to powiedzieć... bycie spiętym? Jeszcze raz powtarzam że ten temat nie powstał, by kogoś obrazić lub się podlizać, chciałem tylko wyrazić opinię i poznać opinie innych Użytkowników. EDIT: "Tylko weź mi wytłumacz dlaczego akurat "Złote Maliny" ??" Odp: Wybrałem Złote Maliny bo istnieje już taka nagroda za najgorsze filmy czy coś w tym stylu. Można powiedzieć że mój post to była jakaś gala Oscarów/Złotych Malin... ![]()
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 09-08-2004 o 15:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ja tam nie mam zbyt duzego doswiadczenia w kontaktach z modkami/adminami ale...
zgadzam sie z przedpisca Scorcerer troszke za bardzo przejmuje sie rola jest jednym z najaktywniejszych modkow na forum, jednak troszke zbyt ostro podchodzi do niektorych spraw co do chwalenia wszyscy admini i modki sa osobami przede wszystkim madrymi, zrownowazonymi i inteligentnymi, czasem moze zbyt wyrozumialymi dlatego nie mam swojego ulubionego wszystkich cenie tak samo
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Znaczy sie, mam wyluzować pośladki? OK, postaram sie
![]() Tylko weź mi wytłumacz dlaczego akurat "Złote Maliny" ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Moim zdanie WSZYSCY modkowie iadmini wspaniale pelnia swoja role, a co do zarzutów wobec $corcerer niemam nic do zazucenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() nie no...
Z malina dla Scora sie nie zgadzam. Przeciez jest on adminem od jakiegos miesiaca. Gdyby po takim czasie nie przejmowal sie swoja rola to by to o nim swiadczylo bardzo zle... Za rok bedzie tak samo nieczuly jak reszta modkow ![]() ![]() Zlote maliny to chyba takie antyoscary sa? Stallone ma tego mase ![]()
jaja uwlaczaja mezczyznie, prorocy je amputowali rane zalewajac stopionym maslem w Babilonie zdrada, kaza nosic jaja a jaja podnosza emocje i wywoluja wojny Ostatnio edytowany przez yon - 09-08-2004 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
no co ty? ktory to taki? bo ja nie wiem czy znajdzie sie u nas w team taki ![]() P.S. Dobo to nasz n00b lever :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
|
![]() skoro jeszcze wam palma nie odbija (nie chodzi o zlota palme
![]() to wydaje mi sie ze jestescie zrownowazeni, a na pewno cierpliwi ja tam bym zwariowal, dostajac tysiace maili i pw od roznych noobkow dlatego was podziwiam, ze tez wam sie chce
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() yon, ty chamie, draniu, bananie, skubancu, hodowco patyczakow i czego tam jeszcze:
RWIJ SUTY TY ALBAŃSKI RUCHAŃCU ![]() Moja malinka!! ZOSTAW!!! PRECZ Z TYMI TŁUSTYMI PALUCHAMI MÓWIE!!! <joke> (nie bierz tego do siebie, musiałem się wyładować) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() On topic~ Dzięki za wyróżnienie ![]() nie... nie ![]() Chyba juz czas na powrót Pure evul ^^ A może nie...> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() powyzej mozemy przeczytac mowe scora ktora wyglosil on przy odbieraniu zlotej maliny
![]() jestem gleboko wzruszony ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
|
![]() oni tak tylko na pokaz
w glebi duszy sa milymi, sympatycznymi i wrazliwymi chlopcami
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Co do Adminków to tą nagrode przyznał bym Dobo-wi za przyznanie admina dla Gimila
N/C
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A dlaczego nikt nie zakłada takich tematów o operatorach na kanale #tibia.pl?
![]() No ok - teraz coś o tych strasznych maszynach zwanych moderatorami i superkomputerze nazywanym potocznie "administratorem"... Tu pozwole sobie zacytować słowa pewnego urządzenia (moderatora), które niestety nie chce ujawnić swojego numeru seryjnego (eee... imienia?). A może i chce, ale ja się nie staram je poznać: Cytuj:
Poza tym Jakuby rządzą (n3m3s1s)! O $corcereru nie wspominam, bo sił mi w mych dłoniach szkoda ( ![]() Iwan - o tak - to trzeba podkreślić. Iwana cenie za to, że nieraz widok jego nicku na IRCu około godziny 5:00 wspiera mnie w tym abym się nie poddawał na życiowej drodze do celu. Gimli rox, bo z najlpeszego miasta w Polsce - ze Szczecina. Magus - ma bratnia dusza kochająca imprezy, muzykę, seks, piwo i szydełkowanie. Gremlin - szacuneczek za to, że jest "dobry" w tym co robi. Barts - wpadaj na IRCa częściej! Spoko koleś i dobry gracz w tibie. Baron Kaldrick (dobrze napisalem?) - przepraszam, ale totalnie nie wiem kim jestes - mialem dluuugie wakacje forumowe (kilka miesiecy). Nie wiem "jak sie tu dostales" ![]() Oczywiście o Scoru to żart - scorcerer jest najlepszym moderatorem tego forum! Już dawno powinien być adminem! W ogóle powinien mieć tibia.pl na własność! Jest genialny, inteligenty, zrównowarzony. Jego wypowiedzi są zwięzłe, mądre i czytelne oraz przejawiają wysoki poziom jego pozytywnej i obiektywnej autooceny! Scor jest wzorem moderatora w wielkich portalach tak ciągle rozwijającego się internetu. Daj mi +m na kanale - błagam! Pewnie o kimś zapomniałem, ale zeedytuje jak sobie odzapomne.
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 09-08-2004 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A o mnie nikt nie wspomni =(
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Szara eminencja
|
![]() Cytuj:
(treściwa wypowiedź, nie?) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Bana wtedy miałeś, kiedy to się n00bostwo tępiło! ![]() @Gonzo Misiu pysiu... nie zapominasz o kimś ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Iwan:
Później się ludzie dziwią skąd mody mają tyle postów... P.S. Dobrze, że nie widzieliście admin%mods board (w sumie ja też nie widziałem ![]() @Dobek: Nie ma Cię na IRCu to o Tobie zapomniałem - patrzyłem kto siedzi na kanale ![]() A co mógłbym o Tobie napisać...? Hmm... Kiedyś miałem wrażenie, że się znaliśmy wcześniej - sam nie wiem czemu... No ale jesteś w gronie tych osób, które robią najwięzej dla tibia.pl - dziękuje w imieniu wszystkich użytkowników (mam nadzieję ![]() ![]()
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 09-08-2004 o 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Szara eminencja
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No nie, Gonozo, jak mogles zapomniec o Wspanialym, milym, pomocnym, pieknym i Kochanym Gewofie, ktory zawsze slozy pomoca na IRC'u. No wiesz co... nu nu nu <klaps w pupe>
![]() Gonzo, Kochasz mnie jeszcze?? ![]() Hmm... a co do ekipy: Drom - spoko gosc, lubi sie ubierac powaznie, ogolnie mily, czasem mu odbija i dobry qmpel ![]() Dobo - i very like u Scor - veri ivul modek, nie lubi jak sie tyra(haha, przyomnialo mi sie jego zdjecie "lekko" przerobione) czasami potrafi byc zly, i nie lubie go za to ze szybciej kickuje/banuje odemnie ![]() MatKus - za duzo go nie znam, bo rzadko odpisuje ![]() ![]() Gremlin - jak dla mnie, jeden z najbardziej doswiadczonch modkow, pisze praktycznie same inteligente posty i wkalda duzo pracy w to forum. Gimli, nie znam go za bardzo, ale wydaje sie spox, no i mieszka (jak juz Gonzo zauwazyl) w najlepszym miescie, czyli Szczecine ![]() Polin - zero kontaktu Barts - doswiadczony gracz i modek, i ogolnie spoko gosc. N3m1 - Super ziomek, zawsze zrobic cos o co sie go poprosi ![]() Iwan - choc duzo siedzi na ircu, nie znam go za dobrze, wiec czas aby to zrobic ![]() Fanfi - jego rowniez nie znam ![]() Magus - to jest naprawde fajny gosc, zna sie na zyciu, wie co najlepsze i zawsze sluzy pomoca. ![]() Raynold - naprawde pomocny i wyrozumialy Baron Kaldrick - nie znam ![]() Ostatnio edytowany przez Gewof - 09-08-2004 o 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() muahahaha (to do Iwana). Nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie. Pozostawmy to bez zbędnych komentarzy
![]() @Gewof: Tak - kocham Cię, ale zdradziłeś mnie z Justynką robiąc... "to" ![]() P.S. Co ty modek jesteś Gewof, że miałem w tym temacie o Tobie pisać? ![]() Aaa! Właśnie! Pragnę jeszcze coś dodać: Fanfi - kiedyś tyle na IRCu przebywałeś a teraz prawie w ogóle... ![]() OMG! Zapomniałem o najlepszym listonoszu pod słońcem, który wspiera mnie w trudnych chwilach dręczenia się ze starymi, głupimi babami pracującymi w urzędach pocztowych, mylącymi się przy wpisywaniu numerów nadania listów poleconych! Dzięki Raynold! ![]()
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 09-08-2004 o 22:57. |
![]() |
![]() |