|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Jakby zorganizowac taki duel do deda pomiedzy tymi dwoma charami, to kto by wygral? Jak myslicie? (zakladajac ze musza walczyc do konca i nie mozna uciec do dp itd)
Ostatnio edytowany przez adura - 26-07-2006 o 16:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Ja<10 znakow>
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Imię: Dzika Rowerzystka
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Taifun Devilry
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() @Adam Mocny:
Argumenty? @Topic: Zapewne Taifun Devilry, zwazywszy na to że ma troche wyższy lvl, możliwość używania UE, większe doświadczenie - wszak gra na pvp, no i bota dobrego.. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Po pierwsze to glupi temat zreszta jak cala reszta do dupy.
Po drugie mateusz rat sredni to ciec i sie nigdy nie zgodzi na cos takiego. Po trzecie jak juz ktos powiedzial Taifun gra na pvp i jest sorcem wiec taki denny druid typu Mateuszek fan wszystkich polenterow zakichanych moze mu jedynie z sd i nic wiecej (jesli wogole trafi) Trzeba niemiec zycia zeby grac tyle co on,expic tyle co on i wbic taki lvl w takim czasie...(mowa tutaj o Mateuszu noobie srednim) bey - Edit: Jakby ktos nie wierzyl, tutaj jest wasz kochany idol i przyklad do nasladowania gogo pg http://erig.net/xphist.php?player=Mateusz+Dragon+Wielki Total +11,494,314 <-- w 1 miesiac hail acc share Mateusz Dragon Wielki's best recorded day: Date XP Change Rank Level 26 May 2006 +3,688,977 4 199 <--- no life plx A tutaj dla odmiany mam czas a dokladniej ile WASZ(bo nie moj) kochany przyklad spedza przy kompie MIESIECZNIE!! Month Time Archives DATE TIME 2006-06 186h 30m 2006-05 279h 45m 2006-04 285h 30m 2006-03 315h 45m Czy 315h to nie zaduzo czasem? Ostatnio edytowany przez miki II - 26-07-2006 o 17:37. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
|
![]() Wogole obydwoje to no rl debile pewnie sa zasrani smieciami z biedrony dookola a zarcie to przez okno im wpuszczaja, sraja pod siebie i ich tylki ulegly dyfuzji z krzeslami i maja wady wzroku niczym Grzesiu z losuxa.
Z takim to pewnie w rl nie pogadasz, jesli wogole jest z nim o czym gadac i czy jeszcze potrafi gadac lol. 0 respektu pomimo takiego lvlu, wspolczucie dla rodziny. DIE IRL Sieg Heil - |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
"bey" br? AUHEOAEHIAEOHOIAEH |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands
Świat: aeon
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
Moze i wbil szybciej ale i tak nie jest takim frajerem i noobem jak mateusz. @bociano <3 TA z takim na rl Ja: Ej idziesz na dwor? Mateusz:Exura vita Ja: co? Mateusz:Exana pox chory jestem Ja:... Mateusz:czekaj sec adura vita,Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah...Aaaaah... Aaaaah...Aaaaah...Adura vita 13:37You advanced to magic level 77. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kiedys tez myslalem jak wy ze jak ktos ma duzy lvl to na rl frajer itd... Ale rozwazcie to tylko gra i co jest przyjemniejsze granie 100 lvlem czy 150 lvlem , wiec moze i sharing jest nielegalny ale teraz wiekszosc graczy i tak sharuje...
A granie po 5-7h dziennie to niby duzo ale zostaje sporo czasu na rl , szczegolnie w wakacje (mowie czas dzieliac 13-15h na 2 ownerow ![]() Zobaczymy co bedzie po update ze Stamina |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Co do pvp Taifuna, widziałeś jakikolwiek film wojenny z nim w roli głównej, wygląda to tak "ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, ue, exhausted, koniec many, przeciwnik nie zabity więc RUUUUUUUUUN TAIFUN RUUUUUUUUUUUUUUUUUUN" To by było na tyle, cya. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Ja sie przestalem przejmowac takimi glupimi postami jak ten kilka razy up. Polskie piekielko-on ma! ja nie mam! On jest zly bo on ma a ja nie mam! On musi mi oddac to co ma bo wtedy bendzie sprawiedliwosc! Nie oddal mi tego co mam to jest debil, moron, kretyn, nie ma zyciai zaraz go zarzodkiewkuje i potem zrobie sobie kanapke z rzodkiewka i maselkiem! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Imię: Qbaloz Paladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 90+
|
![]() Wezcie to jest zalosne...to ze ma ktos wysoki lvl to odrazu sharuje...moze akurat lubi te gre i nie ma co robic w rl. Poprostu mu zazdorscicie..jak ja mam 81lvl to znaczy ze tez sharuje?
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Morderczy chleb zytni
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Napewno seromontis
![]()
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ale do dupy temat
![]() wygrałbym ja... bo mam bota na robienie lagów i wand of banishing nie wiadomo kto by wygrał... to róznie bywa... zależy od podejścia liczby posiadanych run i od innych mniej zależnych od gracza czynników Ostatnio edytowany przez Herante - 26-07-2006 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
|
![]() mhm, napewno druidem wysolowac kogos jest trudniej, z racji braku dobrego czaru dokańczającego. sorkiem za to, no coz, latwo zaspamowac z e wave'ów, latwo nimi trafic a obrażenia sa milusie. co do tego spamowania z UE, jesli masz pewność, ze kogos tak udupisz to robisz to, bo po co sie z nim pieprzyc w jakies SDkowanie jak mozesz go zdjac bez wiekszego wysilku ? tak sobie, na pokaz ? pff. natomiast jesli takiej pewnosci nie masz, UE uzywasz jako tego dobijajacego czaru, zaleznie od przeciwnika, tak zeby go poprostu pewnie dobic, zeby juz nie wstal
//VocationOwner edit: ahh, temat jest o tym, ktory z nich wygralby, a nie ktory sharuje, ilu ma ownerow, czy ma zycie w rl i ile razy dziennie bije wszystkich w powiecie taboretem~ //Ptaszek
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 26-07-2006 o 23:30. |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Taifun z pewnoscia by wygral bo to sorc i ma lepsze czary ofensywne
@up Owned!!@@!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() co ty ode mnie chcesz ?xd napisalem to samo co Ty tylko sie bardziej rozpisalem xd Ty jestes owned pwned i wogole juz Cie nie kocham
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Miki: ble ble uka uka hahahahah lol alalala omg ratatatata ja: że co? Miki:bede tak mowil gdzie chce,kiedy chce i jak tylko chce a takie cos jak ty moze mi conajwyzej pomachac palcem. ja: .... Moral: latwo sie z kogos ponabijac
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taifun ale Sir mateusz tez dobry jest