|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Elo!
Minute temu Luminera była wyłączona (i chyba jest nadal). Problem w tym że jak grałem to dostałem "laga" i dałem exit z gry. (nie miałem"x" walki), gdy wchodzę na mój acc na tibia.com moja postać którą "wylogowałem" jest online! A serv wyłączony! Co się stało? P.S To nie restart serva! Dlaczego tylko Luminera jest wyłączona? Ostatnio edytowany przez Kaper2005 - 29-07-2006 o 10:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Poziom: 46
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Z tego co ja wiem to po wyjściu z gry poprzez exit a nie logout to postać będzie jeszcze stała przez około 5 min.Wg. mnie nie masz raczej czym sie martwić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mineło już pół godziny, Luminera jest WYŁĄCZONA, a moja postać "online"! Wie ktoś dlaczego TYLKO luma?
Może jakiś Update mały albo szykują servy do testa? Ostatnio edytowany przez Kaper2005 - 29-07-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeśli serv jest "OFF" To niema sznas żeby Twój char był na nim online. Więc o to sie nie bój. A Serv wyączone pewnie przez jakąs awarie, prace konserwacyjne itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Jest to pewien BUG w grze ktory nadal nie jest rozwiazany, na postac bedziesz mogl wejsc dopiero nastepnego dnia lub po save serv. Wiec masz dzis wolny dzien od tibi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jednak gram dziś!
Był błąd i Cipy zrestartowały grę do wczorajszego rana... Wszystkie wczorajsze awanse i zdobyte itemy przepadły! Współczuje tym co grali na Lumie całą noc i huncili demki ![]() Mam nadzieje że takie "coś" nie zdaży się już... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Chłopie, nie marudź. Pamiętam jak było kilka cofek pod rząd na Isarze - trzy razy vamp shielda musiałem kupować.
|
![]() |
![]() |