![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Warszawa-> Mokotów
Imię: Szu Warlord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 107
Skille: 97/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Filmik pokazuje jak nudne inwazje mogą być, dla tych co narzekają że na facc arenie tylko raty w thais są..
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14958 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() tak dla ludzi ktoryz by chcieli sciagac /\ pliki.. te rary na 90% sa z wireusem, bo po 1 konto zalozone dzisiaj i juz widzialem temat typu nowa tibiacam..wiec radzilbym uwazac na pana siraxe..jak ktos bedzie mial czas niech przeskanuje i da raporta bo ja ide na mecz polski
![]() down..wez 3 glebokie wdechy ... ja nie mowilem o topicu i pierwsyzmposcie tylko o 2 poscie i tam byly 2 pliki z "ekstra akcja pozniej" ktorje oczywiscie na pierwsyzm filmiku nie bylo ![]() Ostatnio edytowany przez Deaf Scream - 03-12-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() @up
A CZY ZA PRZEPROSZENIEM GO K.U..RWA sprawdziłeś? Jesteś tego na 100% pewny? Bo jeżeli nie to lepiej wyjdź..To że kiedyś zakładał tematy typu nowa tibicam to nie znaczy że jest to odrazu ,,KAJLOGAR!!" Bardzo łatwo jest kogoś oskarżyć ale jeszcze trudniej jest coś udowodnić... Po upływie kilku minut dodano : Pozatym inteligencie z odzysku to jest plik .rec nie ***** ..
"Jeśli chcesz być kimś, musisz najpierw być sobą". Łukasz ![]() Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie ![]() Ostatnio edytowany przez esdek - 03-12-2006 o 15:05. |
![]() |
![]() |