|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Mam promblem z kupnem domq!
zalogowalem sie, wszedlem w odpowiednią podstronę na tibia.com i zalicytowałem kliknięciem BID ALE: The house is currently being auctioned. The auction will end at Jul 31 2006, 12:00:00 CET. The highest bid so far is 10 gold and has been submitted by Papi qwert. dalem 10gp, ale TO NIE MOJ NICK o co chodzi?? Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() przeczytaj w manualu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Bo to jest aukcja w systemie a'la allegro... Zabindowaleś cenę 10gp, ale ktoś zabindował większą, więc automatycznie jego cena została ustawiona na [twoja_cena] + 1gp. Zapewne zauważyłeś, że nie ma w tym przypadku tego "+1gp". Why? Ponieważ ten gracz też zabindował 10gp, ale przed tobą więc system uznaje jego ofertę 10gp a nie twoją. Ty jak teraz zabindujesz, np: 100gp to system wpisze twoje dane oraz ofertę 11gp (oferta innej osoby +1gp). Kapujesz?
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() zbidowalem dwa razy ;/
sprobuje zbidowac 15 gp edit KURDEEE The house is currently being auctioned. The auction will end at Jul 31 2006, 12:00:00 CET. The highest bid so far is 15 gold and has been submitted by Papi qwert. No co sie dzieje? wpisalem w your limit 15 i wybralem swojego chara PROSZE MAM MALO CZASU Ostatnio edytowany przez Progmaniak - 30-07-2006 o 07:56. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() To znaczy, że ciągle dajesz za mało. Ot cała tajemnica. Wszystko wyjaśnili koledzy u góry.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() kapuje ;/
Trudno, nici z domq, bo podstawilem 1k i tez nic, a za dom 7sqm wiecej nie dam |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Za domek 13 sqm w Carlin dałem swego czasu 3,5k, a gotów byłem walczyć nawet do 20k
![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Kup sobie niezabidowany domek(zapłacisz 0 gp).Na pewno znajdziesz.Jest taka nieoficjalna zasada w Tibii, która mówi, ze nie powinniśmy przelicytowywać juz zalicytowanych domków (taka szlachetna zasada
![]() |
![]() |