|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może za wcześnie by o tym pisać, ale zostały niecałe dwa miechy do imprezy.
Kilka pytań 1 Kto jedzie? 2 Jak już co to gdzie by się spotkać by wypić browara i się poznać? 3 No i kiedy? Ja z kumplami jade 4 sierpnia coby 5 już tam być. Najlepiej spotkać sie tego dnia, bo potem to wieczne skacowanie, niedospanie lub wogule akcje typu "o ku*** gdzie ja jestem". Aha, kto nie wie to Woodstock zaczyna sie 6-go i konczy 7-go (w rzeczywistości 8-go) sierpnia. Kostrzyń, może jacyś niemcy wpadną na wysokich levelach to sie ich upije i numery konta i pass wyciągne ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Istotnie troche za wczesnie, ale co tam. Ja jade na 100% (myslalem nawet zrobic flage przynamiotowa - tibia.pl
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja niestety za młody jestem na przystanek woodstock...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() ja wiem tyle że jeżdżom tam księża
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja na 70% bede na imprezie
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Re down Łukasz? Jak coś chcesz to telefon masz, dzwoń. Ja nie moge bo mnie stara za***** za rachunki. Ewentualnie na mail [email protected]
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Płock
|
![]() ...księża na księżyc...
Taa, pozytywne opinie..., u mnie był taki jeden co zadawał arcyinteligentne pytania : Czy tam jadą pić mleko? Ps. Trzcina odezwij się kiedyś na priv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
![]() |
![]() J oczywiscie jade mam tylko nadzieje ze znowu VADER bedzie :rolleyes:
METAL RULEZZZZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrzyłem troche na zespoły jakie zgłosiły się na Woodstock tego roku. Nie widziałem tam czołowych polskich zespołów, może oni nie muszą się już zgłaszać. Vader jest ostatnio co roku. Ja tam chce żeby znowu był Dżem. Z mej wioski zgłosiły sie dwa zespoły, ciekawe czy ja tam wpuszczą
![]() A co do tej flagi to żeby była duża i wysoko, coby ją można było znajeść nawet wdety gdy się w oczach dwoi. Tylko jakie chosło na taka flagę bo samo "TIBIA" to tak z leksza zamało, a nawet zbyt pospolicie.
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @Magus: wiem, że kiedyś umawialiśmy się, że wstępnie pojadę. I chętnie bym chciał. Jedyny minusik jest taki, że przez wakacje pracuję - 3 miesiące jako... (jak ktoś ciekawy, to niech czasem zobaczy na mój opis na gg to będzie wiedział ;P ). Właściwie już olałem sesję czeerwcową i wszystko spróbuję pozaliczać we wrześniu 8) A imprezka kusi, szczególnie że chętnie bym poznał część teamu tibia.pl
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświerzam, bo został już tylko miesiąc i pare dni. Impreza przeniesiona na 30-31 lipca, może i lepiej. Nie wiem jak reszta, ale ja tam che być w środę wieczorem, reszta ekipy ma przyjechać w czwartek rano (jak rok temu
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Ja jeszcze troche za mlody
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yo, ludziska. Nie wiem jak wy ale ja jade tam jutro z moją ekipą. Jedziemy o 6 rano więc troche ostro bedzie.
Tylko zróbcie tę flagę naprawdę dużą.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() hehe, jezeli flaga byla to byla mala, bo jej niebylo widac, a Trzcina tak bardzo sie poswiecil zeby spodkac kogos z tibi ze dal nawet ogloszenie, tyle ze nikt niepodszedl, i zreszta bylismy slabo opisani ze gramy w tibie
a woodstock standardowo byl nieziemski, a co do terminu to ja wolal bym zeby byl pierwotny (czyli 6-7 sierpnia) poniewaz festiwal w tychach sie nalozyl z woodstockiem, a szkoda bo z tego co wiem tam tez bylo pieknie "BO W ZYCIU PIEKNE SA TYLKO CHWILE" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Flagi nie było bo nie było i mnie
![]() Szkoda, szkoda ale co sie odwlecze to nie uciecze. Odbijemy sobie za rok ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wreszczie mi net zaczął normalnie chodzić.
Jak to Trulo (Acid Drink) wspomniał poswięcenie było wielkie, wiadomo, gorąco było i o wile przyjemniej się siedziało pod płachtą i piło browara niż iść pod radjo i czekac w upale (z bronksem oczywiście). Poszliśmy tam bo Karwa dał ogłoszenie, myśle se że może będzie tam więcej osób, nie tylko z danubi, to się tam wybraliśmy. Ale jakoś nikogo nie spotkaliśmy, i po pół godzinie smażenia się wróciliśmy, chyba nie pamiętam wszystkiego najlepiej. No nic, za rok może będzie lepiej, ba na pewno będzie lepiej. Btw, normalnie mnie porypało, rejestruje sie na forum mojej byłej szkołe w której byłem przetrzymywany 4 lata MEDIC I chyba jakieś czystki były na forum bo miałem już prawie 2 hmmy pod kaktusem a teraz raptem 3 lmm, no nic trudno.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Bulem tam i powiem jedno....BYLO ZA***ISCIE!!!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Peace, Love, Rock'n'Roll. Atmosfera na Woodstocku powalała... Nie wiem jak wytrzymam te 12 miechów do kolejnego przystanku =]
Pieprzyć bąble!(c) Owsiak.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |