|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Biały~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varee Bael
Profesja: Druid
Świat: Julera
Poziom: 28
Skille: 17/22
Poziom mag.: 31
|
![]() Chcem zrobic sobie beho hunta i dlatego mam pare pytań:
1. Mam eq c-helmet scarf vamp shield blue robe p-legs buty i volcanic rod'a. Wystarczy? 2.Mam 25 lvl i 27 mlvl. Mogę robic summony bo kupilem czar. Tylko teraz jakie na beho ? -.^ 3. Zrobiłem na ten hunt 2 bp hmm'ów i bag ih. Na ile to starczy? Prosze o odpowiedź. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() hahaha, powiem ci tyle ze do beholder hunta nie trzeba sie przygotowywac :d
ale to co masz jest dobre, a zsummonuj se hmm... idz bvez summonów jak masz hmmy ;d |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() powiem.... napisze to co ostanio zauwazylem huncac beho. monki padaja szybko, jezeli sie wpierdola w 2 becho
trzeba ostroznie i czekac az sie wylecza. Pojedynczy beho+monk, monk wins bez problemow. Jak sa 2 beho, trzeba monkowi pomagac. to tyla na temat monkow, probowalem z mino archerami ale padaja za szybko, 2 monki tez. Najlepiej chyba 1 monk. albo same hmmy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Nie chce odbiegac od tematu, ale huncenie beho przy pomocy jakichkolwiek run mija sie z celem, maja za duzo hp w porownaniu do expa aby na nie runy tracic. Ale jak koniecznie chcesz isc to bez summonow. Ladujesz mane na full i biegasz za beholderem walac z rozdzki i czasem jak chcesz hmmkiem. Zadnych ihow, wystarczy kilka mfow na exure gran. Polecam resp w bk house.
ps, ja na nie chodzilem 19 sorcem z wandem od 13 lvla, szedl mi srednio 1-2 mfy na jednego beho. (a moze to dlatego ze walilem z e vis.) Ostatnio edytowany przez Arut - 12-06-2006 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz lepiej wbij ze 2 lvle i na guardy idz...loota nazbierasz przynajmniej,z bh prawie nic ciekawego nie spada
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() @up
On nie chcial rady na co ma isc....Ja nazbieralem na beho z 5-6 Q-rod pare two handed sword i duzo longswordow eq napewno Ci wystarczy,ja z p-set'em chodzilem,sumony to tylko starata many.Idz na beho kolo Thais(nie pamietam jak sie ta miescowka nazywala) i wez sobie z 5 hmm i ze 2 ihy nawalaj beho tylko rodem jak sie zrobi troche gorzej(brak many i zycie zaczyna spadac) to wtedy uzyj hmm lub jak bedziesz mial 2 beho na karku. a i staraj sie je bic pojedynczo mysle ze pomoglem
"Pamietam dobrze ideal swoj,marzeniami zylem jak krol..." Ostatnio edytowany przez Dram - 12-06-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() ja mam troche gorszy eq: scale armor beho shield. mam 24lv 28mlv i jestem druidem. tez bym sie przeszedl na beho i zastanawiam sie czy gonic za nim z vol-rod ,czy wlaczyc mshielda i walic z GFB. w razie czego uzywac manafluidy. ktora taktyka jest lepsza??? nie chodzi mi tu o strate kasy czy run tylko o jaknajszybsze zabicie beholdera. ile moze mi taki beho jednym hitem zabrac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli beho walnie a więcej niż 50 to ma szczęście.
Volcanic Rod to troche za mało jak na beho, dorzuc do tego jeszcze HMMy i powinieneś dać radę. GFB na manashieldzie to gwarantowany waste :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciekawe w jakim czasie nazbierałeś to co mówisz.....ja radzę iść mu na to na czym bardzoej zarobi,bo z na guardach raczej trudno o waste ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam druida 24lv 28mlv scale armor, scarf, crown helmet, plate legs, beholder shield i volcanic rod. ile mi zabierze beholder hp jedym hitem??? czemu lepiej sie oplaca walic w niego HMM niz GBF? przecierz GFB wiecej zabiera niz HMM i do tego pozabija summony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() ja proponuje ds'a on odbiera ataki beho i atakuje no i orzyokazju ty takze atakujesz bez straty wiekszej ilosci uh/ih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() bartii10 - beho wali z magi i to nie zalezy w weiekszosci od eq ja mam : crusaired helmet, crown amor, knight legs, scarf i bohy + gs no to mi nieraz je****za 30 ale zazwyczaj nie zdazy bo mam go na hita
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czy jest duze prawdopodobienstwo ze zgine??? nie lepiej jest uzywac GFB zamiast HMM??? przciez gfb zadaje wieksze obrazenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Początkujący
Imię: Bellerofont
Profesja: Knight
Gildia: Nightmares
Świat: Aurea
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() Koleś!!!:
1. było już takich tematów xxx o BEHO to raz. 2. Z GFB nie bo jak będziesz miał summony to po wyzabijasz to dwa. 3. Z hmm'ów lepiej bo( ja waliłem po 50 średnio) jest 5 naboi!. to 3 4. co taki niski m lvl ![]() 5. dziwie się że masz taki lvl i nie wiesz czy rozwalisz BEHO! 6. i ostatni pkt. to taki: - wchodzisz na pojedynczy resp BEHO koło kazoo -chowasz się za ścianką -noobowaty BEHO podchodzi, a ty go łup z różdzki + hmm-y i raczej nie powienieneś zużyć dużo exury gran. p.s po co ci beho hunt? dla beho shield? czy 2 handed? jak tak to ci się troche nie opyla bo więcej wydasz na to kasy i czasu więc odradzam dla hunta najwyżej dla zabawy to tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy musza mnie wszyscy besztac za jedno pytanie?? moze jestem noobem i nie umiem szukac. a forum nie jest tylko dla webmasterow. jestem pocatkujacy i chcialem sie zmierzyc z beho dla samej satysfakcji, lecz nie wiedzialem czy dam rade, dlatego napisalem. jesli to kogos urazilo to przepraszam bardzo ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Mam 26lvl i 30mlvl (nieużywam bota więc sie nieprzyczepiajcie) jestem druidem. Niemam pacca a eq niegra roli. Chce na nich pohuncic ze wzgledu na q rod. Zdobede to i spadam. Jak najlepiej sie na nich expi? Monki, ds itd odpadają bo mam za mało many. Z HMM? Mam 2 bp. A może z samego roda. Zabiore na hunt oczywiście UHy, MF i HMM.Czy mam z tego zrezygnowac i poczekac na wyższy lvl?
O odpowiedź proszę osobe, ktora zna się na tym lub expiła na nich z powodzeniem na miom lvl. Edit: Po naciśnieciu szukaj z wpisanym hasłem beholder nic ciekawego niema.
Omg miałem 6 wyrazów i 6 emotikonów w podpisie i to jest zadużo?! Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 25-07-2006 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
![]() Na bh to sie chodzi z samym volanic rodem, dajesz follow i sie leczysz exura granem. Jak masz ponizej 200 many to manasujesz sie. Ot, cala filozofia. Nie brac zadnym runek, mana shieldow itp bo to waste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Imię: Krzysztof Kocienda
Gildia: Stara Guardia
Świat: Gułardjia
Poziom: 61
Skille: 17/23
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Imię: Master Wicher
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 45+
Skille: 80+
Poziom mag.: 14
![]() ![]() |
![]() no nie koniecznie ;]
ostatnio dziewczynie obiecałem że jej wylotuje i mi dropnął z 5'go beho ![]() a w międzyczasie z 3'go mi polecial beho shield ![]()