|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Elo wszystkim mam 35 lvl i 46 m lvl i bardzo dobże expi mi sie na gsach i w kopalni na guardach porządny loocik i exp ładny. Wcześniej byłem zwollennikliem rotów
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez EDIabolo - 18-10-2004 o 12:32. Powód: Hehe tego posta okolo 2 miesiace temu pisalem. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bialystok
![]() |
![]() roty darashia :d
piramidka minosow darashia guardy+2 monki kazoo-kopalnie ulubione expowiska ^^
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możesz też spróbować mumi..tam gdzie jest resp Beholderów. Mój kumpel mag często tam zagląda...gfb i pare mumi pada. Beholdery czyli kasa i z mumi też nie najgorszy loot więc chyba to też dobre miejsce.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2004
![]() |
![]() 2 monki i mintwalin...
Bierz 15 bp"ków hmmów i idź do HG |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Ja tam bije durne roty juz prawie 41 lvl nabilem tam.Niby durne miejsce i wolno exp leci ale za to nie leca mi uh ani hmm i zbieram z 10 bp hmm i na dragon lordy a potem znow na roty i tak w kolko jak narazie potem bede demony jak dozyje ;p
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Jak będe pośiadaczem Pacc to bghiron na roty na darashie latac bo tam można poexpić z dobrymi skilami !!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
omg przeciez na 40 lvl juz prawie musissz 100 k na lvl a przeciez na rotach lol max 5 k na godznie idze t ejs tnieoplacalen i nudne nie lepiej stac i runy robic a potem nawet n dl isc i exp sie zrobi lol
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Ja na nich około 5-10k zdobywam w godzine
![]() Uwielbiam tam expić ![]() |
![]() |