|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() oto mój FAKE o nazwie "Velia i Sevina"
dobra koniec gadania daje zdjęcia: Przygotowania do wypływu ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() (tam pisze "No to za ile kupujecie") ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 07-05-2006 o 22:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie gram :(
Gildia: brak
Świat: brak
Poziom: ~~
Skille: ~/~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Ujdzie, ciekawie sie zapowiada:
grafika - 10/10 interpunkcja, ortografia ijtp - 6/10 ( nie muwi tylko mówi i nie z tąd tylko stąd ) fabula - 10/10 Srednia - 8/10 - na zachętę ... Ogolnie calkiem niezle...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Troche błędów ort. i narazie tak sobie :/ .Mam nadzieje że się rozkręcisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Widać trochę graficznych niedociągnięć, no i te napisy poprawiane. Ale ogólnie to nie jest złe, zobaczymy co będzie dalej.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już kiedyś wystawiłem jakieś Fake story ale cos nie wypaliło...
Skończyłem z tibia i zapomniałem o forum... potem przeszukuje mój komputer i znalazlem "Tibia"... hmm... ciekawe co to (wiem głupio to brzmi) i patrze i oświecenie aaa... to ta gra... chyba kiedyś robiłem jakieś historyjki z tej gry... Patrze mam kilka(naście) nie udanych faków i kilka udanych... nagle pomyślałem "hmm ostatnio nie mam co robic... a sprubuje może mi jakaś historyjka się uda" i tak prubuje kombinować... weszłem do tibi (Hasło miałem zapisane na komputerze) i ide do venore (znaczy sie błąkałem sie i nagle zginołem i odrodziłem się w Venore) i sobie przypomniałem tutaj chyba był jakiś statek. Kręciłem sie po mieście i znalazłem w Venore statek... pomyślałem "fajnie to wygłąda może zrobić sobie taka historyjke na jakimś statku". No i chyba tydzień temu zaczołem robić fake (w gimpie+paint) no i teraz wklejiłem "faka" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Nom..Fajne nawet..A Dan to kto?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dan to moj brat ( i pewnie w nastepnym faku zrobi cos glupiego i zginie ;] hjehjehje )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arghh pomoc dla poszkodowanych przez kopniencie prontem.
Zrobienie cienia to nie wrzystko czyli i jeszcze te napisy w pewnym momęcie. Na hp tesh pada cien ;/ 8/10<zrezygnuj z cienia bo on psuje klimat. P.S od zdobycia tytułu w turnieju bede krytykował na max'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Nie ma, to jak mieć dużo materialuw do robienia fake'ów... Mi też się zdarzały błędy ortograficzne... Ale "uw"!!!
Ładnie zrobione... Ale pomoc dla zasranych nierobów... :/ Przeczytaj mój poradnik, a będzie git. P.S. Jak teraz masz 12 lat, a zdąrzyłeś o tej grze zapomnieć, ciekawe ile miałeś lat jak grałeś w tą grę...
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
P.S. No i po co tak kitujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
no a tak pozatym w następnych odcinkach będą miali inne ubrania jak nie pasuje że są wzięte z "Pomocy dla bezrobotnych" ;p Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 07-05-2006 o 16:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Jak dla mnie, ten kozacki cień tylko psuje cały efekt, bo fake jest na dość niskim poziomie, a tu nagle... Kozacki Cień.(kopyrajt) Już kiedyś to mówiłem - jeśli się coś robi, to porządnie. Bo jest Kozacki Cień, ale ortografia soti na bardzo niskim poziomie. Ukradli Ci słownik, czy co? ;< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
(nie wiem jak to się pisze bo nie mam pojęcia jak tego się korzysta) buchehehe ja i OTS... pisałem że od dawna nie grałem w Tibie więc nie mam pojęcia skąd coś takiego wziąść. Jeżeli chodzi o statek to sporo brałem z statku w Venore (chciałem na początku wziąść screen shota i wycinać z tego ale pomyślałem że statek tam zamały i takie troche plagiatowe by było wziąść odrazu z gry...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak dobrze pójdzie to jutro będzie następna część fake'a (wiem, wiem... nikogo to nie obchodzi)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Fajnie zrobione...dobry pomysl z tymi cieniami ale fabuła jakos mnie nie kreci.
Dokąd oni płyna?? 4 obrazki to za mało wiec narazie nie daje oceny. Pozdr0 b)
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 09-05-2006 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolejna część
"Chwila Strachu" ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ ![]() ------------------------------------------------------------------------------ (w niekturych obrazkach kiepsko wygląda "Kraken" ;]) Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 10-05-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:15. |
![]() |
![]() |