|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Każdy kto ostatnimi czasy był na Rooku Iridii, musiał się zorientować, że server ten zaniedługo zostanie opanowany przez RookStayer'ów
![]() Gdzie nie pójdziesz znajduje sie jakaś postać powyżej 10 lvla. Rozumiem jeden lub dwóch RookStayer'ów na server ale nie tylu zeby wszystkie expowiska Rooka były zajęte! Co gorsza większość tych postaci stara się przebić jednego z best RookStayer'ów Iridii - Austina Vantage'a, który aktualnie ma 44 lvl ![]() Zastanawiam się tylko jak szybko tym wszystkim Rookowiczom się znudzi... ![]() A oto co sadzi o tym sam Austin: - Na Iridii jest malo osób - Rookstayerów, ja tez zaczalem tu grac z tego powodu, wiec sie im nie dziwie. Ja: No ale tworzą ci konkurencję ci ludzie którzy co chwilę się na rooku pojawiają jako RookStayerzy prawda? - Nie sadzę, nie spotkalem nikogo kto choc troche zblizylby sie domnie z lvlem, na 2 miejscu jest Zwoon, kolega ze Szwecji, który jest retired. <Pozdrawiam Go> Ja: Ale jest ich przecież coraz wiecej wiec i gra sie trudniej? - Tak, jest ich coraz wiecej, ale nie mozna narzekac, w porównaniu doinnych swiatów (np Calmera, Isara...) jest wciaz bardzo malo ludzi. Ja: Dziękuję za wypowiedź ![]() - PS. Pozdrawiam mame, tate, babcie, dziadka, pieska i kotka ![]() Ostatnio edytowany przez Dark_Wolf - 06-04-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() wez nic nie mow, jak robilem sobie noob chara na antice gdzies w okresie ferii to nie dalo rady nawet na ratach sobie dobrze poexpic bo wszedzie te smiecie, no sora ze to okreslenie ale ci rookstayerzy mnie denerwuja, dobra jestem w stanie zrozumiec 1, 2 na serwie ale ze 20 to lekka przesada, przeciez zyc z takimi nie da rady. Normalnie jak rooka przechodze w 3h to na antice meczylem se pol dnia, moze trafilem na jakis wysyp, no i w sumie torche juz nie gralem, ale zeby az tak wypasc z formy to mi sie nie wydaje
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Tychy
Imię: Shark'Blade
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 60
Skille: 999/999
Poziom mag.: 66
|
![]() A czy na mainie możesz znaleźć wolne expiwsko?
Tak sie plujecie na rookstayer'ów, a może boli was, że oni zdobyli choćby ten 10lv na rooku?Tibia wolna gra każdy może grać jak chce.Nie podoba się zmień grę.Tak się składa że w tej grze każdy może robić co mu się podoba, jesili jest to zgodne z zasadami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak wyobraź sobie ża na mainie zawsze mam miejsce do expienia swoim Pallem, czy to kopalnie dwarfów czy bóg wie co jeszcze innego... niewiele zykasz porównując.
Ostatnio edytowany przez Dark_Wolf - 06-04-2006 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Jesli zadowala Cie exp na rotkach etc. no to spox ale ja mówi o fajnym szybkim expie na tombach czy w ab fortec.Jesili chodzi ci o coś takiego to zawsze znajdziesz jakies wolne rotki czy cos w tym stylu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
na miainie to juz jest spokoj, mozna bardzo latwo wbic te kolejne lvl, no chyba ze ty sie upierasz na pojedynczy resp Hydry co 10 minut, jezeli ja w tym czasie moge spokojnie wbic tyle samo expa jak i nie wiecej na cycach, ktore zabijam z mega latwoscia. A co do tego ze kazdy moz grac gdzie chce... hmm wyslij maila do CipSoftu i zapytaj co mysla o roostayerach, albo nie nie musisz, ja ci powiem. Sa przeciwko nim, bo rook to wyspa dla poczatkujacych. Jeszcze rozumiem jak jest ze dwoch rookstayerw na serwerze, no ale jak staniesz pod swiatynia na rooku jakiegos starszego serwera to widzisz tylko typkow po 12-14 lvl, na wszystkich expowiskach 14-16 a w najlepszych miejscach w ktorych mozna wbic exp 20-30 a juz przytlaczajace jest jak przebiegnie obok ciebie 50-60 lvl... zlamac sie mozna. Zeby to byl jeden ale tylu!?
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Może i są przeciwko, co z tego?Czy oficjalnie tego zabronili?
tak nawiasem hydry to moze nie ale dragi na iridi dragi w ank sa zawsze zajęte -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() To idz na cos innego... albo wyskocz z kumplami na hunt, na mainie juz jest o wiele latwiej, a szczegolnie jak masz pacc, mozesz isc nawet na te rooty jak ci na sianie nie zalezy
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja gdy zaczyna w coś grać czytam instrukcje(tu. jakiś podadnik np. z tibi.com)
wiec nie widze problemu z niewiedzą. Według mnie powinnisimy szanowac rookstayer'ów bo czy tobie by sie chciało siedziec na bardzo ograniczonej wyspie 40+lv? Bo mi nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() e tam czytanie instrukcji, jak jak pierwszy raz gralem w tibie to nawet nie ogarnialem zabarodzo jak sie tam poruszac, a co dopiero co sie z czym gryzie. Ja rookstayerow nie lubie, wkurzaja mnie i tyle, i dla mnie to koniec rozmowy na ten temat, powiedzialem juz chyba wszystko co o tym mysle
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Up:
Zgadzam się z toba jednak ja w pewnym stopniu (tak jak powiedzał Syliusz xD) Podziwiam ich za determinację związaną z grą na rooku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Austin Vantage ma aktualnie lvl 59
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez BloodyAga - 04-08-2006 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() A niektórzy np. ja grają na rooku z czystego znudzenia tą grą... Inni chcą spróbować czegoś nowego lub też znaleźć chwile wytchnienia od grasujących na każdym kroku stad pkerów
![]() A tak btw. Austinem gra kilka osób i używają cavebota co było poruszane juz na oficjalnym forum. Głupawy temat... /Pro'Gamblerinka ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |