|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Co do molts to tam jest kilka stopni( nie wiem dokadnie co jest na poszczegolnych nie chce mowic blednie). Idziesz od ab w lewo na mapie (po wyjsciu z bramy) i widzisz te gobliny tam cos gotuja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Słubice
Imię: Budlejka
Profesja: Elite Knight
|
![]() A co do Twojego pytania ćzy sobie tam poradzisz, to odpowiem, że nie, są tam potwory wszelkiej maści z którymi nie dasz sobie niestety rady
edit: Jeżeli chodzi Ci tylko o te piętra to dasz sobie rade ![]() Ostatnio edytowany przez Martyha - 17-08-2004 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ja mam na myśli pierwszy/drugi góra trzeci poziom(zeby bylo orci warriory, minoski roty itd.)
z góry thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() do molts nie wejdziesz
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() MOTLS nie molts ludzie.... Maze Of The Lost Souls. W skrócie M-O-T-L-S. Jeśli chodzi o pierwsze dwa poziomy, to sobie poradzisz, wolfy, trolle, jakieś orki, nawet można amazonki spotkać. Ogólnie ciekawe expowisko dla niskolevelowych postaci. Ja tam byłem sorcem na 10 lvlu z HMMami i sobie na luzie radziłem. Oczywiście nie wszystko trzaskałem z HMM, tylko te potworki, którym nic bym nie zrobił z ręki. Ekwipunek też miałem słaby. Ale 3 poziom i niżej to jest już ciężko, zresztą i tak tam nie wejdziesz bo jest bramka lvlowa od 30 poziomu. A są tam przeróżne potwory. Ogólnie w MOTLS można znaleźć potwory od czegoś pokroju rata do warlocka
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 17-08-2004 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() ja mam palka na 30 co tam jest na tym mosie i dalej wogule dam se rade nim ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Tam są GS-y, Dragony, DL-e, Warlock... takie tam shity. Idź, nawet UH nie potrzebujesz
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() chlopcze drogi taki temat byl niedawno!!! nim stworzysz temat kliknij na SZUKAJ!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() To nie miejsce dla samotnego palka. Są tam mino archery, elf arcanisty, hunteri i inne gówna które nie dają expa i lootu a za to łatwo można dednąć
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() w molts na niczym mocnym drzwi na 30 lvl xD
a zeby dojsc do demoni nie masz co mazyc dalej drzwi na 60 lvl |
![]() |
![]() |