![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Po update'cie zastalem odmienione grafiki lalek, nie tylko voodoo doll, ale rowniez wooden doll. Na dodatek zabijajac osobniki chowajace sie pod destylarnia w liberty bay natrafilem na kolejna voodoo doll: wygladajac jak pirat.
W tej chwili istnieja: You see a voodoo doll. It weighs 6.50 oz. It looks like a little king. (pierwsza z lewej-pochodzi z questu) You see a voodoo doll. It weighs 6.50 oz. It looks like a small pirate. (kolejna-wapada z nowicjusza kultu voodoo) You see a voodoo doll. It weighs 6.50 oz. (ta po srodku-wypada z dworca) jest tez wooden doll z odmieniona grafika. ![]() Na dodatek pikanteri sprawie dodaje fakt, iz odnalazlem rowniez zwoj z pierwszym wersem jakiegos hymnu, po przeczytaniu go zobaczylem napis mowiacy o tym, ze potrafie juz pierwszy wers a sam zwoj diabli wzieli. Gdy szukalem dalej znalazlem organy (zaraz obok sciany z ktora jest teleport) jednak aby na nich zagrac nalezy umiec caly hymn (wynika to z wiadomosci emitowanej przez gre). Co myslicie o lalkach voodoo, samym kulcie i tej piesni? Quest czy cus? Nie moge odnalesc innych czlonkow kultu voodoo, ale mysle ze niedlugo dokopie i zaawansowanym a moze istnieje wiencej lalek?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Bo nie masz tej z Wild Warriora xD Żartuje
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
Pozatym pieśń składa się z 4 wersów (domyśl się jak je zdobyć ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Skille: 20/24
Poziom mag.: 50
|
![]() mi pierwszy werset hymnu wypadl z Novice of the cult. Skąd można mieć 2,3,4 werset, bo ja mam 3 pierwsze wersety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Z pozostalych 3 rodzajow wyznawcow kultu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tak - Hymn składa sie z 4 pergaminow, jezeli zdobedziesz je i uzyjesz na fortepianie zostanie przeniesiony za sciane, gdzie widac teleport. Jest tam bardzo duzo wyznawcow voodoo i quest oczywiscie, jak to zrobic nie powiem abys sam lub z czyjąś pomocą do tego doszedl
![]() |
![]() |
![]() |