|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() dzis z rana jak codzien szlem z venore do kazz trenowac z dwarfami dzien wczesniej wyobilem skile po 63 co oznacza ze byl bym na liscie axe ide se mialem tylko 2 uh i spotakalem zlurowanego gsa miedzy venore a dwarf mostem doszedlem prawie do dwarfuw tylko z 2 uh jednak noob mnie zablokowal nienawidze tych ***anych lulerów i ten up date gs 2 razy szybszy !!! czy tylko ja mam takieklopoty z tym up date?? bh,witch,hunter shaman mino mag guard dragon wszystko jest zdrombane
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() Jak to Ferdziu Kiepski powiedział: "Co sie polepszy,...to sie popieprzy..."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() moja kolezanka tez miala z gs ten sam wypadek
![]() q...! mogli Cipowie zmienic takie cos ze giant spidery uciekaja wtedy jak sa daleko od poh ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() blad ci ludzie nie luruja nawet 50 lvl nie ma szans z gsem wiec se wiecie kto luruje 70 lvle?? po co?? dla 20 gp nieeeeeeeeee oni chcieli zlurowac ale im nie wyszlo... ja majac 60 lvl ledwo zabilem gsa (zuzylem 3 bp uhow)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 5 wersów tekstu i trzy przecinki :| Wiesz, przydałoby się jeszcze "kilka" znaków interpunkcyjnych.
Poza tym..Nic nie jest "zdrombane". Po prostu GM'y utrudniają nam grę, za co trzeba ich pochwalić. Skragi są nieuniknione. Trzeba się przyzwyczaić do nowej sytuacji. Pozatym teraz będzie więcej GS huntów, mianowicie Pallki wezmą knightów na blockerów.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() W propozycjach na nowe update ,plowa wiary chciala ulepszoych potworkow.Treaz je maja i tylko narzekaja.A jesli chodzi o lurowanie gs to po update jest to 10x trudniejsze,a to ze jest jeszcze pare ziomow ktorzy moga zlurowac gs jest nieuniknione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Nie jest az tak zle...idzie sie przyzwyczaic. Wkoncu co to za gra jak sie widzi 2-3 palkow na mniej jak 30 lvlu co chodza po pohu i zabijaja GSy a ja jako knight musialem marnowac kupe run i jeszcze bylo malo...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @adaras
Nie GMy utrudniaja gre tylko CIPy. GameMasterzy sa od pilnowania porzadku, ale cos im nie wychodzi ;P |
![]() |
![]() |