|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Witam
Jestem Knightem 22lv 67/67 Eq: Cruz helmet , P-ammy , P-armor , K-legs , V-shield , Bright sword , leater boots ;] I mam pytanie czy jest sens a zebym szedl expic na Elf Fortes lub na senji , Czy mi sie to oplaci ( Senja na 10000% ) ale nie wiem jak z elf fortes , Na senji czy poradze sobie ( mino magi i guardy) Ile expa /h muglbym liczyc Prosze o wszelkie komentarze na ten temat , czy mi sie oplaci i czy to ma wogule sens ![]() Za wszystko THX Pozdro ;D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() polecam pana z dark katedra ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() @2x up Glupoty opowiadasza albo Troll... nie wiem co gorsze.
Senja- 10-13k/h expa. Kasa 4-6k/h z loota +czasem ekstra rod lub beho shield(jesli oczywscie bendziesz bil beho). Jedyne alternatywne miejsca gdzie zarabia sie podobnie najtem do pewnego poziomu i bez ekipy to: mintwail i dworci. EF- Expisz w pierwszej czesci nie pakujac sie na 4-5 scoutow na respie i nie wchodzac do podziemi w ostatniej czesci. Uhy ida w granicach 6-8 sztuk na godzien. Polecam jednak uzywac manaskow lub Life ringow. Po update kasa sie niezle sypie. Loota zbierasz, jesli masz PACC i postmana. Jesli nie to ogranicz sie do zbierania lukow, zlota i heaven blossom(kwiaty). Oplacalnosc: troche na - lub troche na +. Na dluzsza mete zawsze na 0. Expisz z predkoscia 20-25k/h a jesli sie postarasz to i wiencej (bez BOHow bendzie trudno). Na wyzszym lvlu radze wybijac podziemia i wiezyczke bez przedostatniego pietra liczac na WoCE z archana.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli widze ze EF nie zabardzo a co mslicie o senji ?
Na senji wiadomo nie tak duzo expa jak kasy. Ile muglbym tam expa a ile forsy na 1h zarobic ? I czy ma to wogule sens a zebym tam poszedl ;p Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na senja oplaca sie chodzi ze wzgledu na kase, na Elfy chodzi sie czescie, bo moze szybciej poziomy wbijac. Inne miejsca do expienia dla knighta z FACC sa do pupy przed osiagnieciem dobrego poziomu i jakotakich skili
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mam jeszcze 1 pytanie
Paczka jest tam gdzie tp i mino mag ? Czy beda mi tam szly UHy - manaski ?? Pozdro i thx ( muwie o senji ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1) Paczka(chodzi ci raczej o skrzynke pocztowa) jest w srodku wsi ale tam nikt nie chodzi poza wlasciecielami domkow. 2) Jak bendziesz bil tylko mino nie. Jak dojada beho to tak. Jednak zawsze to troche wiencej expa i szansa na niezly loot z beho.
![]() |