|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po wcisnieciu submit zawiesil mi sie komputer (a konkretnie przegladątka internetowa; spowodowane to było duza iloscia otwartych paneli) i nie pojawil mi sie Recovery Key, czy jest jakis posob na to, by sie pojawil? Poniewaz nie dostalem go nawet mailem potwierdzajacym personalizacje konta (domyslam sie, ze to akurat normalne). Poszę o pomoc.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak :(
Świat: Pacera
![]() |
![]() Musisz ponownie wnieść o uzyskanie nowego Recovery Key, czyli tak jakbys zmienial dane w bazie tibia.com - bo np. sie przeprowadziles i masz inny adres. Niestety uzyskanie nowego Rec Key trwa bardzo długo (hail CipSoft
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jak to zrobic?
Po prostu "zmienić" dane? Ostatnio edytowany przez lolek_24 - 08-08-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sheo Dendos
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 55+
Skille: 15/24
Poziom mag.: 56
|
![]() poprostu tak
![]()
"Bo wszystko to iluzją jest oraz magią i zdarza się raz na milion" 15:24 Tilin Todu [7]: twuj stary ma ryj jak morde |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Naliczylem juz 4 osobe co stracila r keya na tym forum i zaklada temat gz dla was