|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Toks
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Witam, ostatnio zaczelem grac na Aurea ide sobie swoim 21knightem na zamek kolo Ab po troche expa a tam przy wejsciu do zamku stoi pan Xantarian noto ja w druga strone i ide do AB jakies pzeczucie ze jest to zly czlowiek po chwili zaczyna mnie napazac z exori vis z okrzykiem pay items...
i mam pytanie jestem nowy na Aurea i czy tam to norma ze wiekszy lvl bije mniejszego za to ze nie chce sie mu dac itemkow? a puzniej hunt za to? 10:22 You see Xantarian (Level 73). He is a master sorcerer. He is Yakuza Szaman of the Yakuza Family. 10:22 Neo Immortal: omg 10:23 You lose 70 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 Xantarian: expay 10:23 Xantarian: pay 10:23 Xantarian: shield 10:23 Xantarian: now 10:23 Xantarian: shield 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 You lose 74 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 You lose 74 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:23 Xantarian: exori vis 10:23 Xantarian: shield 10:24 You lose 57 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:24 Xantarian: exori vis 10:24 You lose 78 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:24 Xantarian: exori vis 10:24 You lose 76 hitpoints due to an attack by Xantarian. 10:24 Xantarian: exori vis 10:24 Xantarian: shield 10:24 Xantarian: shield 10:24 JA xxx: no have Dobze ze tym swoim nedznym knighcikiem mialem 3 bp ih bo pewnie bym dedl.. a tak zdazylem sie ihac ... Czy gildia Yakuza jest wrogo nastawiona do spolcznosci tibijskiej na Aurea? Jak by kto mogl to poprosze jakas liste osob albo gildi kture lepiej unikac. HAIL FAG-wybijscie wszystkich szwedow z Aurea zeby byl to spokojny swiat a nie z dnia na dzien tylko czuwanie i rozgladanie sie czy i kiedy cie zaatakuja z checi zysku. Prosze o swoje komentarze oraz inne nowosci z swiata ogarnietym wojna Aurea |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Gex Darkblade
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 105
Skille: 95/60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
A co do goscia ktory Cie zaatakowal to byl Polak, zdziwiony? Taki mysli ze ma 77lvl i kozak ale to sie skonczy szybko... A co do newsow to tu masz wydarzenia z Aurea, glownie na temat wojny FAG vs RoM http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=82440 IMO temat do zamkniecia/skasowania
Storm, Earth and Fire, heed my call.... I am the son of The Wind and Rain, Thunder beckons and I heed the call, If I die upon this day, in battle I will fall... Hear me Brothers, gather up the wolves to battle we will ride. War drums echo the beating heart, pounding from inside. Storm, Black clouds fill the sky Earth, I hear my battlecry Fire, and Thunder will bring more Death, from the power of the Horde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() Cytuj:
obejrzyj jeszcze raz filmik z noob chara gdy wygrywacie "battle" na ank na tym mostku i mozesz wyraznie ujrzec jak Sting Ninja wydziera sie "J*bac Szwedów", zabijesz go ?
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
I sorry za to ze napisalem zeby zabic szwedow ale bylem zdenerwowany |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Tokx nie powiedziałes dlaczego cie zatakował ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Zaatakowal mnie bez pzyczyny nawet goscia pzed tem nigdy nie widzialem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Hail PA...
![]() _./
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Co do tego co napisałeś, zgadzam się. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Od kiedy gram na Aurea trzy razy juz mialam sytuacje typu "dawaj shield", na zamku, tak po prostu... Bez wczesniejszej rozmowy czy czegokolwiek... Jak moj chlopak przyszedl, koles zaczal straszyc go Zekivem... -.- A ja skakalam po drabinkach jak debil, bo ja 30+ lvl, a typ 50+ :/ 2 razy udalo mi sie to przezyc, 3 raz juz nie bo 6 osob trapa zrobilo :/ jestem nowa, duzo ludzi tu nie znam, wiec raczej nie dlatego, ze mialam jakies problemy z kims... Moze dlatego, ze mialam w komencie na tibia.com, ze znam Folari z rl? Bo kilka noob charow z tych 6 bylo Szwedow... ^^ Ale to tez powod? -.-
Bylam w szoku, ze to tutaj jest norma... Ale coz, trzeba sie przyzwyczaic albo to zmienic... Na Aurea mozesz liczyc jedynie na ludzi, ktorych znasz z rl a i tez nie zawsze.. ![]() Dziekuje za uwage ![]() Kiss :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: London
Profesja: Knight
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Od kiedy ja gram na aurea bardzo, bardzo i bardzo czesto slysze bardzo znane zdanie na tym swiecie ,,pay eq(shield itd.." bardzo dziwne ale mysle ze po wojnie sie cos zmieni i bedzie mozna normalnie pograc w tibie jako rpg tak jak na antice.
|
![]() |
![]() |