|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Piła
|
![]() wczoraj zwiedziałem sobie ghostland!! expowalem i zbierałem loota!!wiecie pewnie gdzie jest slim na ghostlandzie na powieszchni koło niego zszedłem na dół i zchodziłem w głąb zauważyłem 2 magiczne ściany!! pomyślałem sobie pewnie wejście dla pacców!!ide dalej na dół było pełno dziór i poison spidery!! nie schodziłem na dół bo pewnie by był jakiś gs albo cos takiego!!ale z szedłem 1 piętro niżej przez stromy spad i tam gs!! i dzura a za mna na wejściu powrotnym zapadły się kraty!!przesunełem dźwignię i zginełem!! wracając ze światyni do ghostlanfu znikła 1 ściania magiczna pewnie to przez to że pociągnełem za dźwignie!! i teraz mam pytanko co jest w tej dziurze pod gsem!! i co jest po tych 2 scianach magiczych i po przejsciu portalu!! dzieki z góry za odpowiedzi!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() heheehe to Dobrze "zle" trafiles" nie co jest pod Gs'em ale z Drugiej strony Magic walli jest druga dzwignia ktora drugi M Wall ci otworzy ale wiecej nie moge Powiedziedziec bo dostane upomnienie za QS
ps. Jak tam wejdziesz to musisz wyjsc poprzez miejsce na line z drugiej strony pomieszczenia
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() ja ci moge powiedizec ze to jest pewnego rodzaju questa ale juz nie moge jaki bo podpisalem regulamin...
|
![]() |
![]() |