|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() witam
prosze was o pomoc. co znaczy ta promocja? np.widzialem fotke jak postac na ankrahmun mowi do jakiegos NPC hi>promotion a on odpowiada 20.000 gp o co w tym chodzi? dzieki za pomoc pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Promocja to tak jakby dodatkowe ulepszenie gracza i jesli wykupisz promocje to albo hp albo mana albo to i to ci sie szybciej odnawia w zaleznosci od profesji i mozesz kupic nowe czary dostepne tylko dla posiadaczy promocji. Niestety trzeba miec pacc zeby wykupic promocje.
|
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Zachęcam do przestudiowania manualu gry zamieszczonego na stronie producenta, bądź też w języku polskim na głównej stronie tego portalu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki za info
no mam pacca tylko nie rozumiem jak z ta kasa,placi sie i mam promocje tylko co dalej? JAK SPRAWDZIC I GDZIE ZA NIM KUPIE PROMOCJE CO BEDE Z NIEJ MIAL? I CZY RAZ ja kupujesz u jednego npc i koniec,bo mozna ja kupic u kilku npc tak jak np. na ankrahmun,thais i carlin chyba? probuje ale nie chce mi sie otworzyc ten manual na tibia.pl Ostatnio edytowany przez subaru77 - 09-08-2006 o 15:38. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupujesz raz i masz na zawsze. Kończy się pacc - znika promocja ale po kupnie pacca poraz kolejny promocja nadal będzie.
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki
juz wszystko wiem prosze o zamkniecie tematu ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
dziwne, u mnie działa. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Lokacja: Wloclawek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Loth'Thorion
Gildia: Pirate Legion
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Promotion (promocja) - To jest takie cos ze kupujesz promocje (chyba u krola) za 20k i ja masz. Korzysci: np. jestes Knightem i zakupiles promocje to jestes Elite Knight. W zaleznosci od profesji twojego ludzika jak zakupisz promocje to bedzie ci mana i hp szybciej rosly. Rowniez twoj wskaznik Soula podniesie sie do 200. Ja wszystkim radze zakupic pacc i promocje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Dlaczego nikt nie napisal o najwazniejszej zalecie promocji a mianowisice: Zmniejsza o 3% spadek skilli mlvl i lvl.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|