|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sakazulu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 164
Skille: 99/95
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() jak to jest u was ja kilka razy probowalem przerwac gre ale niedalem rady zawsze jest ta chec powrotu. no moze tydzien to max ale wiecej niedam rady musze sobie wlaczyc tibie i zabic jakiegos potworka... a wy ???
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ja nie wiem wy mowicie o Tibi jakby to byl najgorszy nalog ja jak nie chcialem grac to przerwalem i nie gralem chyba pol rkou wszedl nowy serv naszla mnie ochota i gram nadal ale jakbym bardzo chcial bym naewno mogl przerwac
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() Ja myśle ze gram nałogowo. Przez tibie miałem troche słabe oceny na koniec czasem sie kłuce ze starszą o kompa : / . Muj rekord nie grania w tibie to 2 tygodnie ale potem jak zaczolem grac to juz caly dzien przed kompem nawet jak bylem na koloniach to bylem w cafe 2 godziny dziennie przez 1 tydzien a tam w cafe godzina 6.50 zł .A jak gram dziennie to 3 godziny minium.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ja gram w Tibie cały tydzien jakies 5-20minut max W tym tygodniu wiecej nie grałem,codziennie max 20 minut gram..... Aha zapomniałem dodac jedno słowo "LaG" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() hyhy ja jestem maniakiem konkretnym gram 14 godzin dziennie przez caly tydzien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Jestem uzależniony nie od gry , ale od ludzi. Dzięki nim nadal w to gram.
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Refugia
Stan: Początkujący
Imię: Tolben von Nheero
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 101
Skille: 92
Poziom mag.: 20
|
![]() Moja najdłuższa przerwa to 1 miesiąc potem włączyłem sobie na chwilke Tibie i znowu się zaczeło granie, aż do teraz. A jak wyjechałem na wakacje to codzień musiałem chociaż pomyśleć o Tibii. (Najczęściej były obawy jakie straty będą w lvlu i skilach po mojej nieobecności)