|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Gdzie mogę odwołać się od bana? Dostałem 30 za Account Sharing. Chyba chodzi o to, że krzyknąłem na GameChacie "Kto chce mi poskillować?" aby zabawić się dyskusją z noobkami uradowanymi opcją otrzymania moich passów. Ban jest więc niesłuszny i chciałbym się od niego odwołać.
PS. Po ilu dniach jest kasacja nieaktywnego konta? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() 1. Nacisnij przycisk "complain" w twoim criminal record. Ale w przypadku ktory opisales nie ma to sensu - ewidentne zlamanie zasad Tibii wiec ban jak najbardziej sluszny.
2. Konta postaci ponizej lvl 20 kasowane sa po x miesiacach braku aktywnosci, gdzie x = lvl postaci. Dotyczy to tylko FACC. Ostatnio edytowany przez Peter Pan - 12-08-2006 o 17:46. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wbijasz na swojego acca na tibia.com, będzie tam Criminal Record oraz funkcja Complain. Klikasz Complain i się tłumaczysz...
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Ale za co ten ban? Account Sharing to Udostępnianie konta. A ja nikomu nie dałem passów, tylko nabijałem się z noobków, a jeden z nich mnie zaraportował.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Jeden z nich :)
Najprawdopodobniej zaraportował Cię jakiś senior tutor; w takim przypadku nie będzie opcji complain, gdyż sam ban jest dokonywany przez Customer Support. Warto przed rozpoczęciem gry przeczytać regulamin. Nabijanie się z noobów jest ZŁE! |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |