|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Mam juz 8 level i słyszalem ze moge isc do wyroczni aby ta określiła mi dalszą profesje.Co musze dokladnie do niej mowic bo slabo znam angilelski. Aha mam przeniesc sie na do innego miasta czy moze zdobyc większy level, i ktore miasto mam wybrac.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() mowisz:
hi sorcerer/druid/paladyn/knight carlin/thais/venore przenos sie odrazu, ale jak masz zamiastisc do carlin, to pokupuj se carlin swordy bo tam sprzedaz je w sklepie za 119 chyba. jesli grasz na xanterze zglos sie do mnie a dam ci troche stuffu. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @ scream
troche sie pomyliłeś: Hi Yes sorcerer/druid/knight/paladyn Carlin/Thais/Venore yes ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Laska zapomnialas o AB
![]() oczywiscie potem mozesz zmienic miejsce zamieszkania wchodzac w odpowiedni teleport AB - labirynt Carlin - podziemia swiatyni ![]() a reszty nie wiem - mozecie dopisac ![]() @re down :| lól tego to nie wiedzielm, myslalem ze mozna normalnie :/, ale przeciez mozna sie przeniesc ![]() Ostatnio edytowany przez Klusek07 - 18-08-2004 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |