|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Żebyście się puźniej nie pytali czemu chcę to odinstalować to odpowiem tak : gdzieś czytałem że ta wersja jest nieoficialna , a w informacjach o tym DX było napisane : ta wersja DX9 jest debugowana, to znaczy że działą wolniej.
I tu jest już problem , ściągnełęm DX9.0b PL , jak chcę to zainstalować to odrazu po rozpoczęciu instalacji wyskakuję że zostało zainstalowane ale tak niejest , w pomocy technicznej znalazłem że skoro takie coś się dzieje to znaczy że jest zainstalowana nowsza wersja. No to ja próbuje to odinstalować ale... 1. W Usuń programy systemu windows DX9 - niema 2. W Panelu sterowania w ikonce DirectX niema czegoś takiego jak "usuń/odinstaluj" 3. Nigdzie niemoge znaleść folderu z tym DX9 przez co niemoge znaleść pliku odinstalowania tego. Macie jakiś sposób na odinstalowanie to? Jak można to poprosiłbym o nazwe jakiegoś pliku z Folderu waszego DX który mógłby mnie naprowadzić na poszukiwany folder. Plx help ![]() P.S. Sądze że to jest także powód przez co mam zwiechy w CS:S , Flyff i innych grach dlatego pomórzcie bo to "kobita lekkich obyczajów" mnie dobija. Sądze że także to jest powód dla którego gram w tibie na DX5 z 30 fps , na DX9 mam 60 fps ale np : tam gdzie jest ściana pionowa to na ułamek sekundy pojawia się ściana ukośna i tak ciągle w róznych miejscach. Ostatnio edytowany przez PharadoX - 16-08-2006 o 23:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maryan the Cursed
Świat: Aurea
Poziom: 106
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Sciagnij program:
http://myappz.tk/ Tutaj mozesz poczytac o nim w jezyku polskim: http://www.computerworld.pl/ftp/1722...0beta%202.html Sam program chyba jest prosty w uzyciu ale nie wiem, bo nigdy nie probowalem. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Może to bedzie głupi pomysł ale jedyne co mi przychodzi do głowy to przeinstaluj Windowsa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Maryan - pierwszy link nie działa , a ten program ściągnełem właśnie z tego drugiego linxa. Prócz tego to ten program nie działa na tą wersje , podczas uninstal pisało że ta wersja nie jest suportowana by cośtam etc. czyli tak jak pisałem nie jest ona oficialna. Mimo że na końcu pisało że zostało odinstalowane to tak nie było , nawet po reset. Problem dalej nie rozwiązany , a Format mi troche nie pasuje bo instalacja samego CS:S + Ściąganie Update'ów trwa 5-6h.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A nie prościej i przyjemniej byłoby zainstalować DirectX 9.0c (napisales ze zainstalowales 9.0b w pierwszym poście). Następna sprawa to skąd wiesz, że DirectXa nie ma na pc?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Musi dzialac ten link...
Tutaj masz ten ptogramik: http://rapidshare.de/files/29709231/dxe2005*****.html podobno dziala tez na 9.0c |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
9.0c to JEST oficjalna, najnowsza wersja DirectX, nie mam pojęcia gdzie wyczytałeś to info. Poza tym jak nawet usuniesz go i zainstalujesz 9.0b to CS:S po prostu nie będzie działał, bo będzie wymagał zainstalowanego 9.0c, tak jak wszystkie najnowsze gry bazujące na DX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie lubie jak ktos szerzy dezinformacje ;/
System Requirements Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP/ME/98, Mouse, Keyboard, Internet Connection Recommended: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection Czyli da sie grac na DirectX 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Dziwne , ale po odinstalowaniu 9.0c i zainstalowaniu 9.0b wyskoczyło mi że musze mieć najnowszy DX żeby grać w CS:S + podana strona... no to na nią wchodze a tam co? Czeba mieć orginalnego Windowsa żeby sciągnać ... no i tu mam zonka bo mam pirata...
Jeśli mógłby ktoś ściągnac tego najnowszego DX i dać na rapida to byłbym wdzięczny. Wątpie że to się stanie wiec poszukuje tera najnowsze na google. Thx za program do uninstal Maryan. It works znaczy się. Jak coś to tu macie tą strone z DX i potrzebnym orginalnym windowsem. http://www.microsoft.com/windows/directx/default.mspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @up
Ale ty jesteś jednak czubek. Przecież cokolwiek co chcesz ściagnąć z Microsoftu nowszego to musisz miec oryginalny system. Chwilke googlujesz i masz DirectXa 9.0c. Btw. "trzeba". |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cebix - 17-08-2006 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Odinstalowałem 9.0b i niemoge zainstalować 9.0c PL , no jakiś beton...
To już mnie dobija , robie przywracanie systemu bo te DXy mnie dobiją. |
![]() |
![]() |