|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Chciałbym sie dowiedzieć gdzie znajde takie rzeczy lub z czego wypadną?
Red gem gruszka pomidor rose shield castle shield yellow gem klucze do mintwill śrubokręt Jeśli również chcecie się dowiedzieć o różne itemy piszcie tu.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() hehe ja tam nei wiem jak byś poszperał po potworkach na stronie część by się wyjaśniła... a o śrubokrętach to pełno postó na każdym forum o tibi, chyba nikt go nie ma ani nie miał
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rose shield - Prezent od Cip softu dla 1 gildi (red rose).
Castle shield - tez jakis prezent , nie pamietam (nie wiem )za co. Oczywiście tych itemów nie możesz posiąść
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gruszki i pomidory można kupić w sklepie w Venore
Grucha (pear) - 4gp NPC :Rodney Pomidor(Tomato) - 5gp NPC :Maria <EDIT> <CIACH> na tej stronce znajdziesz wszystkie potrzebne ci informacje . A śrubokreta chyba nie da się zdobyć. <EDIT 2> Zapomniałem że gruszki wypadają jeszcze podobno z Dwarf Gejomancera. <EDIT 3> Red Gem to item z pewnego questa wymagany jest chyba 40-45 lvl.Niestety nie moge napisać z jakiego bo to jest tu zakazane. troche tych editów było ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 16-08-2004 o 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() Wielkie Thx.Ale jeszcze chce się dowiedzieć o reszte itemów.
The fallen masz +
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt nie powiedział jescze o Yellow Gem...
Można go zdobyć z Elfa Arcanista..sam osobiście go zdobyłem niedawno. |
![]() |
![]() |