![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() A wiec postanowiłem załozyc temat z grafami (Narazie jestem poczatkujacy) niewiem jak sie robi grafy w photoshop,wiec all prace sa w czystym paincie xd
Narazie mój pierwszy sword: Thunder Sword ![]() Drugi item.Bumerang ![]() Napiszcie jak lepier robic grafy (Np jak sie je robi w photoshop) Niesmiac sie ja jestem poczatkujacy! ;D Ostatnio edytowany przez Vansider - 08-10-2006 o 09:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 0 cieniowania ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=15582&page=51
Tam, proszę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() @Nadrill thx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pukasz w dno od spodu. Nie pisz, że to są itemy bo nie są. Najpierw pomyśl co to są itemy. Masz przyklejony temat dla takich shitów. I nie rób w PS bo ci jeszcze gorsze wyjdzie. Co z tego, że to paint? W paincie można tworzyć cuda (www.pix.art.pl).
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Z czym do ludzi? Przecież to, nie obraź się, jest dno dna. Zrób coś porządnego, na widok czego nie traci się wiary w ludzi i dopiero wtedy daj to na internet.
Cieniowanie - nigdy nie zastanawiałeś się co to jest cieniowanie? Ech... Widzisz, cieniowanie to po prostu NADAWANIE CIENIA OBIEKTOM. Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Postanowilem wrocic na forum tibia.pl i troche poogladac grafik. No i oto pierwszy temat, na ktory zwrocilem uwage. Mam pytanie - to jakas prowokacja?
![]()