![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() gif z nudów..nie wiem gdzie powinien być, czy w zdjęciach, czy w filmach, czy gdzie. Jeżeli macie ochote na coś..normalniejszego, możecie obejrzeć moje pix arty http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7606
a oto gif ![]() ![]() objaśnienie czarów..1 to hmm, 2 to sd, 3 to krucyfix atack ![]() ![]() jak by ktoś miał jakieś anse, to wybrałem papierza, gż jest wrogiem wszelkiego zła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() I heat pk - Podgrzewam PK? o_0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() no przecież widać na załączonym obrazku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mnie to SD i UE naraz przypominało pierd i kake, wierz mi jeszcze bardziej zabójcze
![]() + dla ciebie za fajnego gifa |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() troche to za szybko leci no i nie widać jakie hity były
![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() to był corel..posługuje się tylko pakietem corela, w szczególności photo point i paintem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Najfajniej sie robi gify GIFAnimatorem... Jak ja kiedys robilem Gifa Corelem to taka sama skokowa animacja byla-w GIFAnimatorku latwiej zrobic cos plynnego
![]() Co do GIFa-fajny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Uważam, że w tym przypadku HEAT zostało specjalnie użyte zamiast HATE, ponieważ cały gif był w formie żartu, a papież rzeczywiście podgrzał Busha.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no właśnie..od razu jak napisze się coś innego niż inni od razu biorą to jako błąd.....ale nie to nie obchodzi..ważne że się wam podoba
![]() GIFAnimator--podaj link, bo widze tylko instrikcje do tego programu..... --=::edit::=-- czy wie ktoś jak zrobić bardzo dobrej jakości gify, bo te wydają mi się kropkowate, a te na tibia.pl są bardzo ładne Ostatnio edytowany przez limenu - 17-08-2004 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nie mówie, lecz jak dla mnie klatki zbyt szybko lecą.....
Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() moim zdaniem lepiej powinnien wygladac sadam/osama zamiast busha
![]() hehe pozdro nice |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Nie dam ci linka bo sam nie znam... Jak ja wpisalem na wp GIFAnimator kiedystam, to po pol godzince poszukiwan znalazlem do sciagniecia
![]() A co do heat-WIEM ze to specjalnie ale mnie to wqrwia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
Właśnie zaszybko "ciut" leci ale pomysł bardzo fajny GraTz Gif'a ![]()
![]() |