|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Witam wszystkich.
Właśnie z kumplem zachciało nam się zwiedzać wyspy lodowe, po wielu przygodach zaistniałych na Foldzie, udało nam się odnaleźć pewne miejsce, które okazało się questem. Myślę, że nie zostanę ukarany za quest spoiling ![]() Zrobiłem także pamiątkowe SS'a z tamtego miejsca po odebraniu nagród: ![]() Nagrodami tego questa: - dark helmet, - 4 throwing knifes, - 33gp, - blank rune. Najbardziej ciekawi mnie to czemu owego questa na liście questów na tibia.pl lub ~.org.pl. Czyżby ten quest został zapomniany ? A może to nowy quest ? Czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdro. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Na mainie nie gram bo ejstem rookstayerem ale jezeli naprawde niema nigdzie opisu questa to moze to ejste jeden z tych pozostałych 70 %.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ten quest jest na tibia.pl,gdybyś dokładnie poszukał to byś znalazł nazwa to dark helmet
Dark Armor lvl --- pacc Mainland Dark Armor Poprzedni użytkownik został zabity przez Giant Spidera Dark Helmet lvl --- Mainland Dark helmet, 4 throwing knives, blank rune, 33gp, key #4502 Uważaj na Minotaur Maga Dark Shield lvl --- Mainland Dark shield, battle hammer Niedaleko Thais |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Gildia: Nie Gram
Świat: W
Poziom: Ten
Skille: Shiiiit
Poziom mag.: !!
|
![]() Quest stary, w opisie questow byc moze jest podany razem z tym co sie zdobywa 3 white pearls, broad sword etc...
close plax Edit: @ Pomocny~ wyprzedziles mnie wiec ... i tak temat skonczony cya |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Kazdy kto expi na Senji zrobil tego quest-nagroda jest m.in. klucz do drzwi w zamku. Quest stary jak wyspy lodowe.