|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio, gdy gralem w tibie na kanale trade napisal ktos cos takiego: ' Masz free acc? chcesz nosic ubrania dla pacc? - napisz ' zaciekawilo mnie to i napisalem. Koles przedstawil sie jako ankieter i zadal mi 2 pytania od kiedy i ile gram w tibie, a potem w nagrode za trudny dal mi link: http://www.**************/transfer.ph...24D70B257187AE powiedzial ze to update od pacc i moge nosic ubrania pacc ale zadnych innych funkcji nie ma..
NIE WIEM CZY TO WOGOLE MOZLIWE I CZY MOGE TEGO UZYC? moze to jest jakis hacked konta tibjskiego ![]() Ostatnio edytowany przez Etsuya Knight - 22-08-2006 o 11:13. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() wejdz jak chcesz w przypadku problemów skonktatuj sie z producentem lub sprzedawcą
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() to kolejny idiota "hackujacy" konta tibijskie. Nigdy nic nie sciagaj z linkow ktore podaja ci nieznajome osoby. Nie istnieje zaden update ktory pozwala wygladac jak pacc. Jedyny sposob to podmiana pliku spr co w swietle praw tibijskich jest nielegalne :-P
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Zedytuj linka, głupota ludzi jest tak wielka że z tego forum kilkoro ściągnie ten 'pro evul change outfit'.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Refugia
|
![]() Hmm czy mi sie wydaje czy też może grasz na Refugii? Mogę Ci powiedzieć że ta osboa jest hakerem i na jej stronie znajdziesz ślicznego keyloggera.
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Podmiana pliku spr jest bez sensu bo i tak tylko TY widzisz ze masz outfit pacca. (inni gracze nadal widza oryginalny)
Jedyny sposob na outfit pacca jaki znam to zamiana w smugglera, ale malo osob sie na to nabierze. Ostatnio edytowany przez móc - 22-08-2006 o 11:41. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() to gejloger
|
![]() |