|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() sluchajcie ja na rotach i carionach zrobilem od 26 do 33 wiec wiem o nich duzo z nich wypada maxymalnie 44gp nie wierzycie idzcie na fibule i posiedzcie tam z 5h . Wypada z nich takze mace i sword nie ejstesem pewien czy wypada copper shield ale warto zeby ktos na nich posiedzial, bo piszecie glupoty
![]() Ps. Jestem tu nowy zarejestrowalem sie zeby wam powiedziec tylko o tym. Mam nadzieje ze szybko to zmienicie @Wypada z nich także Ham Ostatnio edytowany przez kamil wojak - 21-08-2006 o 08:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Faktycznie gość ma racje za mało napisaliście o nich. Ja sam wbiłem na nich około 8 lvl i wiem, że wypada mace, sword, copper shield, katana chyba też i kasy znacznie wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Mi wypadło kilka razy 34, 38, 36 i 40gp i mi gościu nie chciał uwierzyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() No mi wypadło max 43gp oraz wspomniane mace i sword. A tak poza tym do zgłaszania błędów na stronce jest inny temat -> Błędy na tibia.pl, który znajduje się w dziale tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp..
Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() ej a czy tylko na Fibule one sa??chodzi mi o coriony.Czy sa w Venore gdzies??albo w Carlin??Prosze o odpowiedz i doprowadzenie do Corionow plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up:
W Liberty Bay pod polami jest dużo Carrionów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Cytuj:
Jak widzisz mam tylko jednego posta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Johny Króliczek
Na fibuli sa carrion wormy w miejscu dawnych dsow. W venore nie ma. PS. I jeszcze na rotowisku w hellgate dla facc sa carriony. Ostatnio edytowany przez móc - 23-08-2006 o 08:57. |
![]() |
![]() |