|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() Mam Druida 22lvl FACC
Devil helmet,Griffin shield,knight armor,plate legs,leather boots czy moge isc na tarantule od takiego levelu nie majac boh ile czy jesli uzyje czaru utamo vita to czy mnie zabije tarantula? A co do Witch to moge na nie chodzic czy mnie dedna Na beho juz bylem ale nie moglem zabic go . prosze o info z gory THK |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() Według mnie najlepszym rozwiązaniem jest chodzenie na tarantule do DArk Catedry, ponieważ taranture możesz atakowac na dystans Volkanin Rodem, natomiast Witch i Beholder maja atak z dystansu i uciekają, więc walka Rodem jest nie opłacalna. Ja w dk juz od 13lvl moim sorciem z wand od Dragon chodzilem na Tarantule i bralem je na dyst. Mam nadzieję że chociaż troche pomogłem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Podobnie jak Sunblade, najlepsze miejsce z tarantulami dla facc jest w Dark Cathedrze. Ale możesz mieć problem, jak spotkasz 2+, bo potrafią nieźle siekać jak jest ich dużo.
Na witche w ogóle nie chodź, poczekaj lepiej do 25 lub 26 lvla (nie wiem na ktorym jest summon) i przyzywaj Fire Devile, a jeśli jeszcze efektywniej chcesz expić na witchach możesz na 28 lvlu przyzwać DSa i walić witcha z volcanica, podczas gdy DS blokuje. Beho wg. mnie najlepiej dla druida 33lvl+ z tempesta, ale jak chcesz wczesniej to tylko od 27 lvla, gdy można przyzywać Monka. Ahh, i lepiej 2 monki przyzywaj, bo jak ja 1 przyzywałem to szybko padał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() ja od 33 lvl zabijam beho wandem ewentualnie do tego jakies runki (explo, hmm, gfb). stosunkowo oplacalne, gdyz przy 1 beho zdaza mi sie nie leczyc nawet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Aegired
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 61
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() tarantule sa oplacalne i powinnienes se poradzic na dystans. Witche nie sa oplacalne i duzo zycia jada. Beholdery moim zdnaniem wogle sie nie oplacaja a od 27 lvl stawiasz 2 monki i na Dwarfach Guardach expisz szybko i masz super loot na sprzedasz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Witche są fajne na 33+ lvlu i z inferno wandem jak padają na 3 hity. Zagrożenie niewielkie a lecą volcanic rody niekiedy.
Beholdery również polecam dopiero jak masz najlepszy wand/rod, bo wtedy jest to świetny loot przy niskich nakładach (fibula, BK villa) Taratule są łatwe, czasem walną mocniej ale generalnie nie są zagrożeniem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Elite Squad
Świat: Titania
Poziom: 38
Skille: 9999999
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Nie polecam wirch, gdyż możesz szybko paść, chyba że z wand of inferno ew. dsami, orkami liderami - exp calkiem nice + rody czesto
![]()
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Tia, jasne, musicie mieć niezłego farta, bo mi z witchów rod nigdy nie polecial, a zabilem ich multum. Topic beho lekko zabijesz z volcanic roda, moze zejdzie 1-3 exura gran. Witch jest nieopłacalne i bardzo mocne. Tarantule siekaj w dc (apropo, gdzie są inne facc miejscówki z nimi?), jak sie zdarzy wiecej niz 1, a nie zdąrzysz do wyjścia zabić to ropuj sobie po 1. Luz-blus ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Krosno
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Rivers
Świat: Xerena
Poziom: 125
|
![]() Beholder przeciez nie jest dobrym potworem... :|
Ma niewiele HP, jeśli sprawi Ci przyjemnosc to weź sobie 2 runy Great Fireball i go ubij! Żadna sztuka, Druidem Expiłem na nim od 14 lvl'a ( na utamo vita oczywiscie ![]() Paladynem od 8 lvl'a z dobrym distem... Knightowi wystarczy 10 lvl skile 45/45 serpent sword/dwarven axe/clerical mace/ i kilka ih. U sorka tam samo jak u druida... Proponuje Expic na soldach... w miarę opłacalny loot!! Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Zielonki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Azazel
Profesja: Knight
Gildia: Armia Szatana
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() tarantulle na luziku, moim knightem na 16lvl je klepie, a skille i eq niemam jakieś wyczesane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ty sobie zarty robisz czy co? Takiego szajstwa nie mozesz zabic na 22 lvlu i jeszcze do tego druidem? ROTFL Knightem to bym jeszcze zrozumial ale druid? Na tym lvlu nawet dla mozna zabic z up/down -.-
Tarantule spokojnie na 19 lvlu z volanica zabijalem, nawet przy dwoch naraz rzadko musialem uzyc exura gran. Witch to samo, podchodzisz z volcanica na follow i exura gran zalatwia sprawe. Beho to smieszny potwor, z moonlight rozwalisz. I bron boze utamo vity, bo raz ze mlvl nie leci, a dwa to wiecej wyleczysz granem niz many ci zabiera. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ROTFL Jak wy sie boicie takiego szajsu to co bedzie jak dragon przed wami stanie? -.- Beho to smieszny potwor omfg naciskasz follow, postac podchodz i zabija. Jak mozna sie w ogole czegos takiego bac? Ostatnio edytowany przez móc - 22-08-2006 o 10:36. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Avax Iseroth
Profesja: Knight
Gildia: gdzies se poszla :/
Świat: Askara
Poziom: 35
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() hehe na beho to ja zasuwalem od 15 lvl moim drutem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() Dzieki Wszystkim Za Info
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Świat: Eternia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: Koszmar Aniolow
Profesja: Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 179
Poziom mag.: 99
|
![]() Smiac mi sie chce jak widze wasze posty -.-
2 monki na beho?Haha chyba masz cos zle w glowie.Ja swoim sorciem bez problemu zbijam beho z dragonbreatha ^^.Wiec po co moki?N/C |
![]() |
![]() |