|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: Ariok Skalpel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() Mam palla na 9lvl i skillami 39/35 . Skilluje w krypcie w carlin na trollach . Zamierzalem za 10lvl przeniesc sie do kopaln na dwarfy i rotwormy jednak nie jestem pewien czy dam rade . Chodzi o to ze jak ide na trolle z 10 spearami to do miasto nie musze sie czesto wracac bo speary wylatujace z trolli usupelniaja mi zapasy spearow na dalsze skillowanie . A dwarfow ani z rotow speary nie wypadaja a ja moge uniesc tylk0 10spearow razem z eq ( capa brak ) . Nie wiem czy nie bede musial zbyt czesto do miasta wracac . Prosze o pomoc w znalezienie jakiegos sposobu zebym sie wracac nie musial .
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do skilluj 40 / 35 to moja rada ,bedziesz mial 10 lvl kup czary i idz wybijaj trolle mieczem , aby lootowac spear mozesz tez kupic . Przenies sie na dwarfy , roty lub amazonki i skilluj do 60 / np. 45
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ivelios de'Warrior
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Iridia
Poziom: 16
Skille: 53/44
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A oto moja rada:
Idziesz ze spearami w góry na gobliny (przynajmniej masz blisko ![]() Możesz także ew. trenić na goblinach, ale nie wiem czy nie będziesz ich (lub one Ciebie) za mocno bić. Mam nadzieję, że pomogłem ![]() Pozdrawiam, Yasiek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() Skilluj do 50 na trollach w Ab sperami, potem możesz skoczyć do kopalni albo już expic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Oto Moja propozycja : Skilluj na trolach tak dlugo , az nie bedziesz ich rozwalal 1 strzalem , potem przejdz na gobliny , wes ze 2-3 speary na nie i jak ci wypadna kamienie to odrazu bierz , jak juz nie bedziesz mial capa na kamienie to szybko wal z spearow zeby sie ich pozbyc . Jaka sie juz pozbedziesz spearow to znowu zbieraj kamienie , az nie bedziesz mial capa na nie , potem skilluj kamieniami na goblinach ( odrazu mowie , zeby dobrze atakowac kamieniami trzeba miec bardzo dobry distans fighting ) , kup sobie leprzy eq jak cie mocno atakuja , ale mysle ze juz masz wystarczajaco dobry eq . Jak juz wystarczajaco szybko bedziesz zabijal gobliny z kamieni ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() To niezbyt dobry pomysł. Ze skilem 50 w diście będzie zabijał trole 1-3 rzutami. Dwarfy też będą za szybko padać (chyba, że będzie je bił kamieniami, chociaż nawet wtedy mogą trochę zbyt szybko ginąć).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie 1 hitem , strata spearow ktore po update znikają po kilku lub kilkunasu rzutach .
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witaj,
Ja bym Ci polecał do 45 dista siedzieć na trollach (najlepiej w Ab), a potem na Amazon Camp na valkyrie. Spearów tam dużo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Dziwne bo ja jakos mam palka z 41 distem i skiluj dalej na trolach i jest spox
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Imię: Ariok Skalpel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() JA chce na dwarfach i rotach byc . Chodzi mi o to zebym sie do miasta nie musial zbyt czesto wracac . Ostatnio kupilem sobie kamienia i mam ich w sumie okolo 90. Jednak z powodu braku capa unioe razem z EQP tylko okolo 50. Czy tyle kamieni wystarczy na skillowanie na dwarfach i rotach i na ile czasu . Slyszalem gdzies ze trzerba miec dobry skill zeby trafiac z small stones . Ja mam skill 40 i chyba dam rade co nie ??? Z gory dziekuje za rady
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Świat: Solera
|
![]() z 40distem to na idż na roty kolo veno, obok są trolle, jak ci spear zabraknie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mam nadzieję, że pomogłem , a jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Piła
Imię: Dras Elgor
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 70
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja mam palka i do 13 lvl trenilem sperami na trolach pod Ab. W ten sposob wbilem 50 dist. Teraz sie przenioslem na dwarfy w kopalniach i tam trenuje kamieniam. Polecam ten sposob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ja tez wbijalem 50 dista 1 13 lvl na trolach potem na monku do 60 i arrowy robilem i expilem juz potem na poh
![]() |
![]() |
![]() |