Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-08-2004, 18:31   #1
Dziki Joe
Guest

Smutny Mój pożegnalny list...

Witam!!!
Właśnie dziś w ten piękny słoneczny dzień ( 16 sierpień 2004 ) zostałem schackowany. Szczerze mówiąc to nawet się ciesze z tego powodu, bo w poprzednim roku szkolnym moje oceny spadły przez tibiacza, tak więc w tym roku będe miał lepsze wyniki XD. Straciłem 3 postacie, które były na koncie z Paccem (jeszcze 20 dni) . Były tam różne pierdołki typu Skull staff, Crown Set, Crown Shield, BoH, Crusader Helmet, Fire Axe...i dalej nie bede wymieniał. Miałem calkiem niezle zeczy i fajnie mi sie tam grało.
Miałem knigtcika na 28 lvl ze skillami 65 na 65, palka na lvlu tez 28 ze skillem w zucaniu 63, i czarodzieja (którym najbardziej grałem) na lvl 25 z magicznym 38. Dawno chciałem zerwac z tibią, jednak nieumiałem, wiec teraz bede miał kategoryczny koniec z tą grą.....a wszystko przez to, że zachciało mi się program TibiaGG do tej nanowszej wersji. Ściagnołem go z jakiejś nieznanej mi strony (www.republika.pl/tibiastuff) i za 2 godzinki miałem po postaci.
Czarodziej'ka nazywała się "Dewotka Tereska", Pall "Dziki Joe", knight "Odeon psi lulok". Hasła nie jestem w stanie sobie odtworzyć, gdyż jak zakładałem postać robiłem emaila na szybko i zaraz po aktywacji konta zapomniałem go.
Tak więc reasumując...
Chciałem serdecznie podziękowac Twórcom gry, grupie CipSoft team, także wszystkim ludziom, którzy pomogli mi osiągnąć pewne żeczy, wszystkim osobą, które mi pomogły, które na początku mojej gry oprowadzili mnie po świecie tibii (W szczególności koledze "Derneay" i Panu "Voel", jak i graczu "Solurin")..aż się łeska w oku kręci...
Miałem w grze wiele ciekawych przezyc, jak i takich po których myslałem ze zabije wszytskich ludzi na około...
Miałem w tibii wielkie plany, m.in pojscie na Anhilatora to był taki moj najwiekszy cel, jednak się nie spełni. Podziekowania także składam użytkownikom tej strony, tego forum, za odpowiedzi na moje niektóre lamerskie pytania.
Ostrzeżenia:
Nigdy, ale to nigdy nie używajcie program cheaterskich (lamerskich), w 99% z nich znajduję się piekny, nowy oryginalny szanowny Pan "Keylogger", jeżeli już musicie je mieć, ściągnijcie tylko z zaufanych źródeł...(np. <CIACH> , bo na tibia.pl nie ma takich progsów )
Więc serdecznie dziękuje wszystkim co stworzyli ten świoety cybernetyczny świat Tibii, którzy twożyli w nim klimat i wszytskim ludziom , co mi pomagali, jednoczesnie przepraszam wszytskich, których ja wkurzyłem swoim nieraz n00bkowatym zachwaniem.
Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję...

<ModEdit> Udam ze tego nie widzialem....

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 17-08-2004 o 00:10.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-08-2004, 19:57   #2
Rifuzu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 08 2004

Pergamin ...

Zawsze utracenie swojej postaci jest bolesne. Mówią, że Tibia to tylko gra, lecz każdy gracz bardzo wczula się w swoją postać, trenuje, zdobywa level. Cieszy się kazdym jej sukcesem. Wciąga się w jej życie. Wiem, ze jest ci ciężko. Nie będe namawial cię do powrotu, bo decyzje musisz podjąć sam.

I jaki jest morał z historii naszego kolegi? Cheaty do Tibii to największy Sh*t jaki istnieje i może nam zrójnować życie. A więc lepiej obejśc się bez: ciągłego światła, lepszego łączenia, Multiclienta etc.
Rifuzu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 20:02   #3
dream
Użytkownik forum

dream's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2003

Domyślny

Programy cheaterskie do Tibii są jak narkotyki - niby fajnie (na początku) ale potem...
dream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 20:10   #4
Externus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów

Externus ma numer GG 7295742
Domyślny

ostatnio duzo pozegnalnych listow mamy (juz z 3 czytam). ja z niecierpliwoscia czekam na haka bo chce skonczyc z ta gra a sam nie moge. jesli bym zostal shakowany wcale bym nie plakal (ba, cieszylbym sie) jednak nie mam takiej sily woli zeby stanac na srodku depo i wykrzyczec moje passy. przykre
stary 16-08-2004, 20:38   #5
McCooper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard

McCooper ma numer GG 3915659
Domyślny

Noob i kropka. Trza bylo wiecej moze macro zapuszczac.

Pozatym mnie shakowali raz kiedy mialem postac na 32lvl ze skillami 73/72. Lecz nie poddalem sie, odzyskalem konto i gram do dzis. Do tej pory nie wiem w jakis sposob sie dobrali do mego konta ...
McCooper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 20:53   #6
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

A mnie hakneli miesiąc temu na 40lvl ze skillami 77/75. No cóż ale gram dalej ale od nowa i na innym servie. Ale Raulmadryt zawsze będzie w mojej pamięci, moja pierwsza postać to nim przechodziłem rookgard 2 tygodnie to nim się wszystkiego dowiedziałem na temat tej gry. Ehh ta Tibia.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 22:18   #7
Blind Guardian
Użytkownik Forum

Blind Guardian's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Blind Guardian ma numer GG 3206657
Domyślny

Ehhh... glupio zrobiles ze z takiej g****anej stronki sciagnoles TibiaGG. Od razu bylo wiadomo ze tam jest keylogger... A ty chyba to reklamowales na Tradzie lol (chyba).

PS. Solurlin to moj brat

APEL DO WSZYSTKICH KTORZY UZYWAJA PROGRAMOW CHEATERSKICH:

NIE SCIAGAJCIE PROGRAMOW Z NOWO POWSTALYCH STRON!!! ZA PROGRAMY CHEATERSKIE SA BANY NA 30 DNI!!! I WRESZCIE MULTI CLIENT: czy nigdy sie nie denerwowaliscie (to do facc) kiedy logowanie do Tibii zajmowalo ponad pol godziny?? nawet makrem?? WIEC NIE UZYWAJCIE MC JESLI NIE MUSICIE!!!

Blind Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 22:30   #8
Obłedny Rycerz
Użytkownik Forum

Obłedny Rycerz's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Wzgórza Erathii

Wyślij wiadomość przez ICQ do Obłedny Rycerz Obłedny Rycerz ma numer GG =nieważne= Obłedny Rycerz ma login Tlenu =nic ci do tego :P=
Evul Eeeeeech...........

Zawsze rozbrajali mnie tacy ludzie......

Rozumiem jeszce jak ktoś mam mały lvl , to sobie może jeszce trochę tam poużywac TibiiGG , lubi innegio scheisu.Ale żeby na 28 lvl ??!!!!! :| . To ty chłopie jesteś troche nie-ten-tego .I to jeszce z jakiś nieznanych źródeł.Na przyszłośc dam ci rade : Nie używaj programów do cheatowania!

Rycol

Zdjęcie Doba (miałem bana na 3 dni)
Obłedny Rycerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-08-2004, 22:44   #9
Dziki Joe
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blind Guardian
Ehhh... glupio zrobiles ze z takiej g****anej stronki sciagnoles TibiaGG. Od razu bylo wiadomo ze tam jest keylogger... A ty chyba to reklamowales na Tradzie lol (chyba).

PS. Solurlin to moj brat

APEL DO WSZYSTKICH KTORZY UZYWAJA PROGRAMOW CHEATERSKICH:

NIE SCIAGAJCIE PROGRAMOW Z NOWO POWSTALYCH STRON!!! ZA PROGRAMY CHEATERSKIE SA BANY NA 30 DNI!!! I WRESZCIE MULTI CLIENT: czy nigdy sie nie denerwowaliscie (to do facc) kiedy logowanie do Tibii zajmowalo ponad pol godziny?? nawet makrem?? WIEC NIE UZYWAJCIE MC JESLI NIE MUSICIE!!!
Fajnie pozdrów go
Ja nie reklamowałem tego na trade, tylko sam to tam przeczytałem, i dałem sie nabrac <życze wam dłuugiego i miłego życia w świecie tibiacza, niech sie wam wiedzie >
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania