|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL? A mi juz odjęto z 5 razy, raz bez powodu, innym razem bym "spier***", a jeszcze raz bo jestem "debil ****** w kakao" (pozdro Czkowron
![]() A pozatym posty trzeba edytowac! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() lol!!! odchodzisz tylko dlatego, ze odjeto Ci reputacje?! hahaha. Swoja droga te reputacje juz sie zaczynaja robic wkurzajace, kazdy sie o nie stara blaga wszystkich. Hmm a tak ogolnie to po co Ci reputacja? Dobra czujesz sie, ze jestes lubiany, ze dobrze gadasz.No ale jak maja byc takie sytulacje, ze jakies dziecko sie poplacze, bo mu odebrano reputacje to zglaszam prosbe do modow aby usunieto ten system.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Czlowieku nie rezygnuj z forum, z powodu JEDNEGO punktu reputacji. Ja rozumiem jakby ci konto shakowali na 70 lvl skille 80/80 itp, ale zeby z takiego powodu??
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() hehe... Mi odjęto reputację 2 razy... Raz bez powodu, a za drugim razem...za to, że się wogule odzywam. Ale ja się cieszę, żą chociaż raz dostałem dodatnią reputację, a ujemna reputacja, bez dobrego argumentu nic mnie nie obchodzi.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Wsrod modów jest teraz debata, całkiem możliwe że skończy się ten cyrk z reputacją~ ALe jeszcze sproro "gadaniny" przed nami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Aggggggggggggg, dźiećko śie śtlaśnie wkuźiło, bo jakieś inne dźiećko źablało mu leputaćie...... jaka śkoda....agggg
![]() Jak Ci sie nie podoba to nie musisz tu włazić, nie ma takiego obowiązku. A, i polecam nabrać troche dystansu, bo jak tak dalej pójdzie, to w wieku 17 lat bedziesz po 5 zawałach.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() ..i o co się wnerwiać ja dostałem ujemną reputacje tylko za to że zamiast "Najlepsze" napisałem "Wszystkie" co mam powiedzieć?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Cytuj:
dobrze mowisz. naprawde zachowujesz sie jak bachor przez -1 punkt jakiejs glupiej reputacji!! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() hehe, mi tam tez odjeli kilka razy
za pierwszym sie troche wnerwilem ale potem to juz~ |
![]() |
![]() |
#12 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
![]() top: pa! Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez n3m3s!s - 17-08-2004 o 11:26. |
||
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i co ja od jakiegos kolesia dostalem minusa za to ze napisalem w jakims poscie napisalem ukryte (nie zrobilem bledy
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() heh.
Chłopie. Co cię tak boli? Kiedyś w czasie postów i upomnień byli ludzie którzy żyli nomalnie mając upomnienia co kiedyś było hańbą ( a 2 lub 3 to juz w ogóle siara). Żyli i mieli sie dobrze. A ty z powodu reputacji -1 chcesz forum opuscić? Jesteś żałosny.. Tak więc mówie ci anra i sie cieszę ze nstępny noob opuscił to forum. Ostatnia sprawa. JEst też możliwośc że ten dzieciak chciał zrobić szum wokół własnej osoby. No cóż udało mus ię.. LEcz jest to szum negatywny wiec nie am sie z czego cieszyć ![]()
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Grafficiarz: Nie będę tęsknił - nie martw się! ![]() Cytuj:
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ogulnie żecz biorąc to ona ma ździebko racji.
Według mnie tylko moderatoży powinni muc ją wystawiać, ja sam dostałem - i nie wiem za co, lol, to mnie troszke śmieszy :tongue: tak, a Balcerowicz (a raczej Lepper)musi odejść ![]() ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Rotlf O_O
Minusa poprosze. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Świat: Azura
![]() |
![]() Chcesz odejść?? nara uważaj na siebie, idź na forum gdzie indziej pamiętaj na tym forum nikt nikogo nie trzyma za rękę.BYE mam nadzieje że nie wrucisz.....
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Dobra troche przesadzilem
![]() WRACAM Cieszycie sie ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Moim zdaniem zachowujesz sie jak dziecko, ktore nie dostalo tego czego akurat chcialo. Odchodzisz z forum, bo masz -3 reputacji, to glupie. Ja mam 0 reputacji i nie robie z tego problemow.
![]() |
![]() |