|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Elo mimno iz poprzednie pk wam sie nie podobalo
![]() PS. All juz zalatwione pozdro dla Forlonda. ![]() Filmik: http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11009 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() W polowie wystapl mi error.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Filmik jak dotąd był fajny, ale wyłączył się chyba trochę przed połową.
Jakiś Error : S A zapowiadało się fajnie. Edit: Włączyłem drugi raz i juz sie nie wyłączyło w połowie, bo wyłączyłem te okienka podczas robienia Trade przez autora filmiku. Może to coś pomogło ; P Filmik bardzo fajny, mi się podoba. Więcej takich ; )
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me Ostatnio edytowany przez Frisbi - 24-08-2006 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Mieliscie go puscic jak dał bohy .... Nie ładnie jeszce wymuszac rh
![]() @ Hessoleya - pewnie dlatego ze czasami pojawia sie trade i go szybko nie wylaczasz Pozdro ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Trap ladny, film ciekawy, a wasze zachowanie beznadziejne...
Na poczatku to rozumiem postraszyc, bohy zaplacil i wypuscic. A wy sie umawiacie na bohy (przynajmniej ty) dal ci BoH a ty go dalej lejesz... ja zrozumiem ze mogliscie nic nie brac od niego i go zajebac ale umowa to umowa ;/. Przynajmniej go nie zabiliscie. aha, moim zdaniem to jest nowy owner, tylko dzwonil albo na gg gadal ze starym ownerem i sie dowiedzial bo dziwne ze pod koniec mu sie przypomnialo ![]() tyle
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() @up
W sumie o to chodzi zeby wydebic jak najwiecej kasy ^^ ![]() Comments pls @down Wes zrob tam tak jak wyzej mowili ^^ Wylacz trade bodajze bo przez nie jest debug ![]() Ostatnio edytowany przez boorex - 24-08-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() debug w polowie >.<
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() .....................................sry -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Uhowo
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @debug
Debug jest z powodu trade, raz jest wlaczane przez nagrywajacego pozniej on u siebie zamyka, a my nie, on wlacza drugi raz i mam buga. @topic nice pa ;d, nizszy lvl potrafi =p
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() hahaha tathar jestes zalosny jak ten caly team buahaha smiech na sali poprostu.....
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() 15:18 Xanial Melu [73]: blokujesz hydry jak ciota (ale kur** mu pojechales noobie ^^)
15:19 Xiladi [50]: ja 60 sorca 15:19 Xiladi [50]: wolam 15:19 Xanial Melu [73]: zaraz bedzie 15:19 Xanial Melu [73]: double ue O kurwa , double ue w trapie na mostku? Hah, jakie smieszne noobki ![]() ![]() ![]() 15:20 Xanial Melu [73]: banan lenor i keserek 15:20 Xanial Melu [73]: zadzwoncie po nich 15:20 Xanial Melu [73]: i wejdzie combo 15:22 Xanial Melu [73]: a ja? 15:22 Xanial Melu [73]: KURWA 15:22 Durabo [61]: sec 15:22 Xiladi [50]: i wolam 15:22 Xanial Melu [73]: JA TEZ CHCE 15:22 Durabo [61]: zaraz apdnie 15:22 Bollid [43]: kogo 15:22 You lose 5 hitpoints due to an attack by Xiladi. 15:22 Durabo [61]: nie wypuszczaj go nooby;] Gratz przy*****aki ^^ (moment gdy zaplacil bohy jakiemus trakanoobowi)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Elblag
Imię: Rodziew On Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Liberated Minds
Świat: Morgana
Poziom: 40~
Skille: 20+/25+
|
![]() Ładne PA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@2up twoj post i copy i paste loga tez za duzo nic nie wnosi ... btw. Co ma znaczyc "trakanoob" bo nie rozumiem za bardzo...jesli to ze jestem noobem to nie widze powodu na podstawie ktorego mozesz mowic ze jestem noobem...whateva sam zrob filmik to pogadamy Ostatnio edytowany przez boorex - 25-08-2006 o 22:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
|
![]() HAHAHAAH wezcie do zoo kuwa a nie pvp udawac ze cos umiecie XD! mieliscie tak pieknie ustawionegho sunny~~ czy jak on tam mial to wam uciekl (zal) umie ktos z was dzieci rzucac FB? ! xD tego najta mogliscie go obejsc naokolo ale niee !! wy wolicie go polac z boltow za 15 ! wow wow zamiast obejsc dookola i naparzac haha hgz ! "polacks"
@Madhred Calkowicie sie z toba zgadzam banda kretynow (tak tych polakow ktorych nikt nie lubi i psuja nasza reputacje tzn 0 honoru (no kurde wzieli boh bylo zostawic?) wiem ze to gra ale honor odzwierciedla sie nawet w tibii xD!) mysla ze sa panami swiata a nawet trapa zrobic nie umieja badz te mocarne exori 1 wali o 13:10 a 2 o 13:13 WOW combo plz? Ostatnio edytowany przez Ampul - 26-08-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Xmazy
Świat: Galana
Skille: 99/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Ojj bardzo nie ładnie zrobiliście wymuszając jeszcze RH. Potępiam takie zachowanie!
![]()
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1. Kto to ten sunny ? 2. Ja nie walnalem ANI JEDNEGO exori wiec za przeproszeniem nie pierdol. 3. Kiedy nam uciekl ? Z pierwszego mostku nam uciekl nawet nie wiem jak to sie stalo chyba za sprawa Rune Rulera ...lecz gdy nam uciekl dostal drugiego trapa na drugim mostu wiec nie wiem o co ci chodzi...btw. polecam okulary z przerzutkami ...fire bomby or fire fieldy byly rzucane kilkakrotnie lecz to nic nie dawalo koles mial df ale po trapie z parcelem nie mogl nic zrobic wiec...nie wiem o co ci chodzi... Pozatym jestem zaskoczony ze jestescie tacy zbulwersowani ze wydebilismy a raczej jeden z nas jeszcze rh, gdyz widzialem dziesiatki filmow gdzie jest ARMOR <dal> , no to LEGS itd.... Zreszta co, ja psuje reputacje ? Ja sie wbilem na hydry ? Jak ty bys sie poczul kozaku jakby tobie sie wbil 50 lvl wiekszy knight , shoterzy postawili dsy i zaczeli huncic -.-' jak gowno bys sie poczul, dlatego ten ziomek za to zaplacil. @down Nawet mnie nie znasz so say bye and fuck off and die. Wklej mi kilka moich bledow a nie kogos kto tam byl, ok ? Ostatnio edytowany przez boorex - 26-08-2006 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
15:19 Les Xardas [61]: tathar ty jestec czlowiek honoru wytlumacz mi oco chodzi haha to zostawie bez komentarza xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() sry przegladarka mi sie wali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Na new bedzie głowna :D
Gildia: Ciastkarze :D
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
xDDDDDDDD nie rozumiesz sam siebie ziom synny czy jak on mial to ten co mieliscie lac go 1 ale coz PO CO KUR#$^# ALL AN GORE WESZLI? ZAMIAST STAC NA DOLE I zrobci trapa? padlby jak pies a co do tych fb to jak ten najt stal w miejscu i ty kolo niego stales i zgrywales kozaka to zamiast pomyslec i go obejsc do okola i walnac fb zeby trapnac go i by bylo nice ![]() Mi na hydry? raz mi sie wjebali jak mialem 65 lvl krotka pilka 9 hydr i slowo otuchy - bujaj sie kicia do ss nikt nie huncil ![]() Widzilem multum filmow omagam omagam boshe co z TEGO sam budujesz reputacje o sobie? to tak jak ja bym powiedzial widzialem multum ludzi co gwalca wiec mi tez WOLNO tak? nie tedy droga kolego Mial zarezerwowane tak? mial wiec troche zwalil bo ja bym nie wywalal was tylko ujebal xD! a potem kazal placic za to (ale to new owner wic nikogo nie znal :/) zal mi was udajecie wielkich kozakow nie umiejac zrobic trapa i kazdy uwaza sie za hero a ty najwiekszy ze jak jest was 4-6 to mozecie kazdego ubic pff z glowa z glowa przeciwnik tez cos potrafi |
|
![]() |
![]() |