|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Niedługo zamierzam kupić sobię PACC i chciałbym pójść na Scaraby. Mam Knighta i chciałbym się zapytać z jakimi skillami mógłbym "spokojnie" chodzić na scaraby no i jaką broń wziąść(2handed czy zwykłą+tarcze), w jakich miejscach mogę znaleść scaraby (chodzi mi o takie miejsca gdzie są tylko Scaraby no i może słabsze potworki),i czy mam brać UHy? PS:Szukałem... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Zależy od Twoich skilli, jak na 1 raz poszedlbym z 1reczną bronią i wziął uhy, a potem już tylko na 2ręcznej i manasach jechał. W wykopywanie scarabów nie ma się co bawić (chyba że masz lagi) więc polecam jaskinie scarabów (na samym dole sa as, a na innych piętrach scaraby/scaraby + larvy) bądź 1 poziomy tombów (ale jak go nie znasz to możesz się natknąć na potwory wysysające życie, dla knighta zabójcze. Jeśli bardzo chcesz zadbać o swoje bezpieczeństwo to możesz tez jakieś gfb wziąść, jakby był full resp przy wejściu zdarzył (ale wg mnie to bezsensu, w takim przypadku możesz ropować po 1). Aaaa, jeszcze skille, czym wyższe tym lepsze ale myśle że 65/65 wystarcza. Uff, ale się rozpisałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ......
Poziom: 00
Skille: 99\99
Poziom mag.: 99
|
![]() Ja osobiscie chodze na scaraby bo dobry exp
uzywam raczej broni 1 recznej z tarcza i biore kilka uhow na wszelki wypadek gdyby cie bloknely scaraby ;p skille 65\65 napewno wystarcza a co do znalezienia scarabow to szukaj a znajdziesz ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |