![]() |
#2 |
Guest
|
![]() OMFG To najbardziej noobowski drag hunt jaki w zyciu widzialem!
Nie dosc ze sie komus za przeproszeniem w*******acie na spawn to jeszce 4 osoby OMG! Nawet nie wiecie gdzie jest wejscie na dl lol... Zal mi was. I jeszcze kradniecie czyis loot -.- Macie szczescie ze to non-pvp bo ja bym wass all zaj... Ostatnio edytowany przez Archero - 26-08-2006 o 11:23. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smierdzisz ;<
To ma 2 rozszerzenia, na 1 rzut oka widac ze keyloggery -.- kogo ty chcesz nabrac @up Ty chyba podstawiony jestes zeby napisac commenta ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 26-08-2006 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie keye nie keye, przyszedl kolega tego co to wstawil i sie upieraja ze nie keye -.- Powiedz mi czemu to ma 2 rozszerzenia? "..rec.html" --.--'' ?? Kogo wy chcecie nabrac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
Ja tez jestem podstawiony. TO nie keye. Dziwny sposob na bicie tych smoczkow...no ale cóż..kazdy ma swoje odchyły.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahaha teraz wiem że to co mówił eumenes o underground warriors to prawda. Co to gs to patrzałem na początek i tak.
Po jakiego h.uja wchodzisz wyżej żęby zobaczyć czy ubili tego ostatniego gsa czy nie? Tera dragi. Już na wejsciu kupa śmiechu, nie znacie drogi do veno drag lair gddze chcecie huncic, pomińmy to każdemu może się zdażyć. Po wejsciu na arene akcja z serd~ Nie widzieliście że facet tam huncił? Był pierwszy a wyście mu się wpieprzyli na spawn n/c No i szczyt programu. Ta kradzież loota Grzesia przy okrzykach ,,hihi'' Dalej 40 lvlowy knight boi się 2 dragów i zostawia sorca i palka na górze^^ Następnie: skoro macie do siebie ,,zaufanie'' to po co podbiegacie do każdego draga sprawdzając loot? Już o nie pokazaniu burstów z pierwszego draga nie wspomne. A i jeszcze akcja rescue team rox ![]() Dobra cya spróbuj mi się gdzieś wpieprzyć to zobaczymy.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
|
![]() .rec jako rozszerzenie TibiCam, a .html jako rozszerzenie strony internetowej html na której umieszczono owy filmik. Posprawdzaj najpierw jak jest na rapidshare ziooom. ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() 1. chlopcze jakie ty masz skille... n/c
2. wbijanie sie na respa dlagow...i jeszcze ujewnianie swojego nubostwa przez tibia.pl prprostu gratz 3. a o bloczeniu dragow to juz nie wspomne 4 na tym lvlu to ty powinienes zaczac myslec powoli o dlach...a nie ze na dragi (rozumiem sam) ale z 4 osobowa ekipa???? zal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Booski Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
|
![]() Omg wogole film do dupy.. Poszliscie cala noob banda na dragi.. Wogole to jestes po********nym noobem bo nietoz ze sie wj*****s ziomowi na respa to jeszcze podje***es loota drugiemu ziomowi -.- omg szkoda slow na ciebie noobq... wez idz lepiej pograj w sapera bo niewiesz co to uczciwa gra... Nastepnym razem zastanow sie co dajesz na forum lub lepiej nie nagrywaj takich filmow w ktorych grasz glowna role czyli nooba ktory kradnie looty i mowi "hihi"...
To all .. mozesz mowic co chcesz ale taka jest prawda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() 23:04 Pior [42]: hoccie
ja robie blendy ale ty to calkiem... co do huntu n/c bo szkoda slow do takiego thiefa,nooba etc |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() lepszym blokerem jest muj 11 letni brat bo jest bardziej uczciwy niz ty ufa swoim "kumplom" i nie wpier.dal.a sie komus na resp , jedyne co jestes w nim lepszy to ze "moze" uhasz/mf'ujesz sie szybciej ale teraz weszly hotkeye to calkiem cie pojedzie , wez sie naucz grac .
n/c |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Sciagnalem film mimo nie najlepszych comentow,obejzalem gs hunt potem wlaczylem dragi ale wylaczylem je w miejscu gdy wbijacie sie ludziom na resp i kradniecie lota to mi juz wystarczylo,odechcialo mi sie ogladac dalej.
Po tym filmiku juz wiem czemu grasz na swiecie non-pvp,zal mi cie... ![]()
16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today |
![]() |
![]() |