![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś prostą grę online działającą w oknie. Nie chodzi mi o coś w stylu WoWa Knight Onlinea czy czegoś takiego tylko czegoś pokroju Beasts. O takie proste gierki jak np. te z newgrounds tylko żeby dało się mieć swoje konto i zapisywać jakoś swoje postępy. Chodzi mi o grę którą mógłbym się zająć podczas skilowania. Nie chce żeby zastąpiła mi Tibie tylko żebym miał co robić jak mi sie nudzi. Mam nadzieje że wyraziłem się jasno
![]() Edit: Ahh zapomniałbym. CHodziło mi o jakąś gre z własnym klientem a ie przez przeglądarke ale te drugie (jeśli naprawde niezłe) też mogą być. Nie lubie gier przez przeglądarke w których energie nalicza sie co ileśtam (bo jak skiluje to nie moge sobie bezmyślnie postukać w klawisze przez 1h - najwyżej pare min) ani takich w których im więcej siedzisz tym lepiej (street of race , omg zapomnialem drugiego tytułu xD - taka gra z gangsterami ![]()
To mówiłem ja, Pawelan. Ostatnio edytowany przez Pawelan - 18-09-2006 o 20:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moze sprawdz to ?
www.my-fantasy.net/ Bardzo prosta gierka ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() M.in. Runescape, Ogame, Metal Damage, Wszystkie na silniku Valherru, Adventure Quest /Dragon fable(AQ i DF - podobne różnią się profesjami i sposobem poruszania się) dużooo tego.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Już dziś 3 taki topik widzę...
Dodam DoHa: DOH.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Wasteland
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 94
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Proponuje www.bloodwars.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Proponuje google.pl to taka zajumista gierka polegająca na.. zresztą sam zobacz, nie będe Ci zdradzał co i jak! =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Dziękuje za wszystkie tytuły i jeszcze raz prosze o jakąś gre z klienteeeem
![]() Po co pisać jakiś taki post? Przecierz to nie jest forum o grach mmo tylko o tibii. Jeżeli wyskoczyłem tu z takim tematem to chyba szukałem na guglu nie? Przeszukałem chyba wszystkie tematy na mmorpg.com i szukałem na mmorpg.pl - nic. Chciałem się dowiedzieć od kogoś kto ma podobny "problem" w co gra jak skiluje -.-