![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
|
![]() Razem z kumplami postanowiłem zrobić Dwarf Quest!
Co z tego wynikło zobaczycie sami ![]() Oto link ===> http://tibicams.tibianetwork.net/get/11073 or http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11073 Życze miłego oglądania. ![]() P.S Prosze nie mówić że to keyloger (tak moze sie wydawać bo to mój pierwszy post) Ostatnio edytowany przez Xorgus - 26-08-2006 o 15:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() obejrzałem nieiwem czemu nikt nie komentuje duża ekipe mieliście
![]()
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Lol
Bp uh na 35 lvl i jakie slabe skile;/ Pozatym pozniej stales tylko z tylu i sie patrzyles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Mam takie słabe skile bo tym charem było 0% skilowania only exp ![]() A jeśli chodzi o to czemu tak marnowałem uhy to dlatego ze kiedy kliknołem na hotkeya to mi sie klawiesz wcisnoł i sie zablokowal dlatego caly czas mnie uhało ![]() stracilem tak 11 uh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Omg jak bym mial takie skille to bym nawet filmiku nie rzucal tutaj bo by mi bylo wstyd
![]() Na czym expiles do tego 35 lvl?? roty?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Ej no nie obrażaj mnie gram tym charem niecałe 2 tygodnie a expie na dc -.-' więc uważam ,że wstydzić sie nie mam czego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Wiec sorry. A na expienie uh nosisz tyle samo?? czy mniej??
Ale nawet niezle jak w 2 tyg z takimi skillami taki lvl GZ ![]() ale troche poskilluj i wiecej takich filmikow |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Z uhami nigdy nie chodze ten quest to byl wyjątek bo tam jest hardkor ![]() Thx za pochwały ![]() ![]() Mam nadzieje ,że bendą lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() uulaaalala ej to jak cie zjedzie dark monk to jak sie leczysz>exura?
![]() to pewnie nosisz mf duzo Dobre eq masz gz;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Co go obrazacie chlopak gra na no-pvp i tam go nikt nie zabije dark monk raczej tez nie , pochwalcie sie swojimi postaciami a nie tylko krytykujecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary wymiatasz z takimi skilami
![]() Gz filmika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Ricky
Nie przesadzaj z tymi dragami bo dragi mozna porzadnie klepac 90+ a nie na 35 i z sca albo ms;p Guardy proponuje z skilami 80/80 conajmniej;p KAZO NAJLEPIEJ;D 2 KOPY;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
1. Co do skilli... Gówno prawda! Jeżeli mu takie skille pasują, to za przeproszeniem nie dopier*****cie się do tego! Pozatym w Tibii nie ma żadnych ograniczeń do skilli na level. Ziomek może mieć skille 40/35 na 80lv i co? 2. Co ci do tego, że chodzi z jednym bp uh? Ja moim 44lv ed chodzę czasem z 1bp manasów i co? 3. Nie ma również ograniczeń co do expienia. I tu znów ziomek może mieć 80lv i expić na rotach. I co z tego? 4. Gówno prawda, że na 35lv leje się JEDYNIE dragi, cyce itp. Ja moim druidem ostatnie dwa poziomy wbiłem na rotach, i co? 5. Polecam przeanalizowanie i zapoznanie się ze słowem "noob". Życzę miłej lektury... @Topic: Film nie podobał mi się, i do tego QS...
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pantryk - 27-08-2006 o 23:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @do "ale ma słabe skille!"
Jego sprawa jakie ma skille ten film jest tylko po to żeby pokazać tego questa a nie ile godzin spędził trenując swoją postać więc komentujcie to co jest istotne w filmie bando rozjuszonych 10latków. @topic Ten quest jest wg mnie jednym z najmniej opłacalnych questów w tibii dużo szybko respiących się dwarfów guardów/geomancerów i nagroda słaba. A dodatkowo geomance leczą się jak szalone. Najlepiej wybierać się na ten quest w dużej grupie albo z sorcem mogącym używać ultimate explosion. Film może być. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() 1. Chcem podziękować wszystkim którzy się za mną wstawili
![]() 2. To jakie mam skile to mój problem. 3. Skilować zaczne dopiero kiedy skończą się wakacje ,teraz wolałem expić ponieważ mam więcej czasu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() LoL... jakby mial gs i skille 75/75 to na spokojnie by dragi solowal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Wiesz niewiem o co ci chodzi...ciągle mnie tylko poniżasz i krytykujesz,może dałbyś już sobie spokój co?A pozatym tak trudno w to uwieżyć ,że mam rozwaloną klawiatórę i klawisze mi się blokóją? ![]() Powiem szczeże filmik żeczywiścia jest beznadziejny jak i moje skile.. Zadowolony? @edit A na przyszłość komentuj film a nie postać która to kręciła. Ostatnio edytowany przez Xorgus - 28-08-2006 o 08:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Film fajny, skile masz sux ale
SAMI WBIJCIE NA TAKICH SKILACH 30+lvl CHOCIAZ TO ZOBACZYMY WIEC GZ DLA NIEGO!!!!! JA NA TAKICH SKILACH NAJWYZEJ BYM Z 25lvl WBIL A NIE NAWET 30+ WIEC KURWA JAPA DZIECII!!!!!11
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogladalem ten filmik z 5 razy i nie widze w twojej postawie nic pozytywnego. Wzioles nagrody i s*******ałes... nie pomyslales o innych ;/ przy skrzynkach jak byly te 3 geo to mogliscie wszyscy wspolnie je zabic... I sorry ze tak Cie zjechalem no ale nie wiem czego ty tam szukales ?? ;/ a jak Ci sie klawiatura pieprzy to nie uzywaj hotkeysow tylko uhaj sie normalnie jak bylo przed update
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() RaR
Widac ze wbilbys tylko 25 lvl bo wiekszego nie masz ;] Wbic na takich skillach mozna nawet 40 lvl (na rotach albo swampach ![]() |
![]() |
![]() |