![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Witaj!
Wydaje mi sie, ze tak, bo jesli zalozysz bron jednoreczna to wtedy nie masz tarczy, ale jesli masz dobre skile (shielding) dostajesz mniejsze obrazenia. Nie wiem jak to sie ma do tego, kiedy nie mamy nic na sobie... Pozdrawiam Ps. Jesli sie myle poprawcie mnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Moim skromnym zdaniem shild sie liczy . Np ja swoim palem dostaje mniejsze obrazenia przy shildzie 60 niz przy 20 .
P.S. moge sie mylic to tylko moje przypuszczenia wynikajace z obserwacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli zauważyliscie to bron rownież ma wspolczynnik def. (miecze itp) zreszta sproboj np. sciagnac bron + tarcze i isc np. na rata xD otrzymujesz cios w chmurke a nie promienie bądź blood ( lól )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() z kuszom shielding nic nie daje
@swiety pal a jaki miales eq jak miales 20 shielda a jaki jak masz 60 ;]? shielding ma znaczenie keidy mamy w rece przedmiot majcy def (nie amror) POZA TYM JEZELI MAMY BRIGHT SWORD I DWARVEN SHIELD (30 I 26 DEF) TO OGOLNIE MAMY 30 DEF, A JEZELI MAMY SKULL STAFF I DEMON SHIELD TO OGOLNIE MAMY 35 DEF (POTWIRDZONE PRZEZ TUTORWO NA KANALE HELP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() chyba mozna zamknac temat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Mam pala i chodzac z łukim na skillach 45 dostaje o wiele mniejsze obrazenia niż na skillach 25 (jaki miałem przed treningem)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |