|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() pazera plx.. ktoś kończył grać...
nie da sie tam wejść widać na 1. skrinie na górze że jakis noobzor próbował ![]() Ostatnio edytowany przez Herante - 22-07-2005 o 15:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Fast odpowiedź: Nie
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() nie Da SiĘ
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() ****a jaka pazera ja bym dal takie eq dla najlepszego kumpla szkoda za tam mnie niema
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: nie uzywaj slow ktorych nie znasz znaczenia -.- itemki nie sa az takie super.
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fakt itemki sa do dupy. chyba, że tamten mieczyk pod uhem to gs :>. aha i niezauwazylem g arma
![]()
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nick:neoxer ![]() lev:14 ![]() skille:50/50 ![]() world:silvera ![]() city:thais ![]() Ostatnio edytowany przez parada - 22-07-2005 o 16:23. |
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale pozatym nie ma nic szczegolnego -.- no i podoba mi sie jescze ten kluczyk xD
@down: to nie sa bohy.... przypatrz sie xD Ooo crown legi tez sa ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 22-07-2005 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Ja uważacie że to są itemy ,,do dupy" to dajcie mi
![]() niestety nieda sie tam wejść. ps.To jest GS a obok tego BOHy. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Podsumujmy co tam jest:
-GOLDEN ARMOR -CROWN LEGS -GS -FS -jakieś tam RINGi -KILKA uH -WAR HAMMER -BRIGHT SWORD -DRAGON SHIELD To jest jakies 400k (gold armor szczególnie-najdroższy) TO SĄ TE WASZE ITEMKI DO DUPY !!! nick:neoxer ![]() lev:14 ![]() voc:knight ![]() skills:50/50 ![]() world:silvera ![]() ps. to nie są bohy tylko leahter boots! A i nikt nie wie co jest w tym plecaku (może 100K) ![]() Ostatnio edytowany przez parada - 22-07-2005 o 16:53. |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() A nikt z was nie zauważył Vampire Shielda ? >.>
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jest
![]() @down: Nikt nie powiedzial ze sa do dupy -.- ja mowilem tylko ze nie sa jakies super... i nie mowilem o wszystkich, no bo takie uhy... jakies ringi, fs, czy inne badziewai nie sa tak warte xD. Nie mowilem tez ze g-arm vamp shield itp. to gowno... bo to sa dobre itemy... czytaj ze zrozumieniem ![]()
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 22-07-2005 o 17:35. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem kolesi którzy mówia że gold arm vamp shield gs i inne (fajne) rzeczy są 'DO DUPY' ,,|/ (-.^) \|,, hail starS teaM HAIPEHAOPE |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ej ludzie a tam po lewej od gs sa bohy !!! czyli tak samo drogie jak golden armor!!!
|
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: A co cie to ?
Imię: Balezjon
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() LóL!
Właścicel tych itemków chyba nie miał co robić ![]() ![]() ![]()
Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Głuchołazy
![]() |
![]() to prawda ze itemki sa good ale NIE MA TAM BOHOW nópki ktore mowia ze widza bohy nie wiedza co mowia !! Wlasnie przedchwila sprawdzilem jak poloze uha na bohy to prawie nic nie widac ze tam sa tylko bialy pasek na guze !!!!! i niech mi nikt nie wmawia ze sa bohy bo icha tam nie ma !!!!
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() Tam są wywalone rzeczy g arm, vamp shield, crown legs, bs, gs i inne fs i drag shield np
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |