|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Więc tak, tak sobie trenowaliśmy i było nudno i wpadłem na pomysł by odwiedzić naszych przyjaciół w elf landzie.
Skład: Ja 50lvl Elite skills: 77/76 Kowal losu 52 Elite skills 75/73(chyba) Nie przytitano mnie za ładnie...Armie ruszyły... ![]() Tu waleczny Scout ![]() Postanowiliśmy iść po skarb który sie mieścił w jednej z wierz... ![]() Tutaj jeden w elfich magów już traci siły.... ![]() Wierna jaszczurka sługa elfów lecz też poniósł klęske... ![]() Szukamy skarbu w podziemiach... ![]() Jeden ze skarbców jednak nie dało się tam dojść.. ![]() Oto jedna z najbardziej strzeżonych komnat.Od groma magów, luczników, i jeden kosciany czlowiek do pomocy elfom kontra my... ![]() Jeden z magów pada... ![]() Dalsza zacięta walka! ![]() Tutaj lojalny człowiek z czerwonych kości resztkami sił broni skarbiec... ![]() Jednak jesteśmy lepsi pokonaliśmy dzielnych żołnierzy!!I skarbiec jest nasz... ![]() Tutaj podziemne wojska szykują się do odwetu jednak poniosły klęske.. ![]() Przeszkodziłem w naradzie przy stole...Musiałem zginąc by nie wyjawić sekretów...lecz to wrodzy mi wojownicy zgineli... ![]() Tutaj wierne cyklopy razem z łucznikiem strzeża....Kulinarnych sekretów... ![]() Ostatki sił... ![]() No na tyle. Więcej ss z samej walki nie mam było gorąca, mi poszedł poł bp uh, lecz oplacało się. Loot: każdy po ok. 30 burst, 60 poison, crystall ball, eleven amulet time ring i tp. Zrobiłem 10k expa :-D Pozdro Comment Plxxx ![]()
Myde 50LvL Elite Ostatnio edytowany przez elite knight - 16-08-2004 o 15:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() SS'y świetnie mi się wgrały , bardzo ładne opisy pod zdjecia , ode mnie +
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Gratz za wykonanie dosc trudnego questa(questow).Ladne ss'y.Dawaj tez inne z swojego zycia w tibi.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki all.
Postaram się to powrzucać troche, możecie się nie dlugo doczekac Necro huntu.Bedzie długo więc wiele się bedzie dziać odbiedzie sie on hmm w środe. Mam duuuuzoo ss na kompie teraz trenuje więc je przejże ![]() Pozdrawiam ![]() Mydek
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Scerniuski coolowskie ale uwarzaj bo tu coś trąci quest spollingiem
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Żychlin
![]() |
![]() Super ! na to czekałem pierwszy raz widze ten qest i musze tam isz z teamem oczywiscie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm, ale drogi nie ma, nie chodziło mi o to by ludzią pokazać droge do tego miejsca nawet mapki nie ma...
Pozdro all ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Dardzo ladne SSy. fajnie opisane . + ode mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ładne Ładne Naprawde Chociaz l00t z questa jest taki sobie :/
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Tam jest fuul scotów i tp. Było cięzko ![]() I momentami gorąco 8)
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Gratz ssow =)
![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() kolejne ssy..ciekawe i ładnie opisane..to oznacza +
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() piekne ss'y wreszcie wiem co tam sie kryje w podziemiach ;];]
dalbym ci plusa ale niestety nie moge :/ mam cos z netem i kiedy zamykam jakas reklame banner lub liste (np repke na tibia pl) stronki mi sie zamykaja wszystkie a repki nikt nie dostaje :/ jesli wiecie jak sie tego pozbyc piszcie mi prywatnie plx spox ss naprawde u mnie masz plusika (chc nie moge dac :'( )
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() no myde ladnie knight solo style przejdziesz sie tam ze mna jak bedzie troche wolnego czasu tez zrobie quescika
|
![]() |
![]() |