|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() slyszalem ze na pewnym lvl druty soluja dragi bez zadnych summonow i z tego niezle wychodza. prawda czy mit? jaki jest sposob solowania draga bez summonow? sam mam druta i powiem szczerze ze mnie to ostatnio zaczelo zastanawiac
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Prawda
![]() Na okolo 60-80 lvl [zależy od łacza i chęci ryzykowania...] można polować na smoki używając 'exori vis' samemu blokując smoka. Zazwyczaj się opłaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bijesz z Tempest Roda i Exori Vis, a leczysz się Exurą Gran, a w razie czego Exura Vitą. Cała filozofia...
Rotfl, otwierałem temat to pusty był ;d no keal plx za "powtarzanie tego samego". Ostatnio edytowany przez ripper - 05-09-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Ketlera
|
![]() Drutem nie leczysz sie vitą tylko exura sio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Druid z duzym zasobem różnych runów z łatwością soluje dragony. Najlepiej jest manewrować miedzy naturalnymi przeszkodami typu krzewy, drzewa itp. by nie obrywać z flame wave który dragon wypuszcza tylko stojąc do ciebie pyskiem, chodz uzywa tez GFB, Fire ball które taKŻE potrafia zadać duzo obrazenia powyżej stu punktów HP. Więc dobrze by było mieć na hotkeys-ie exura vita lub UH-a. A najlepiej uzywać HMM.
Pozrowienia Puzoniq |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() widziałem juz 46 lvla tak epxpiacego tempest+vis i zwrocilo sie;]
|
![]() |