|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: rzeszóóów :*
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xerilus
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania :*
Poziom: 13
Skille: shld 18
Poziom mag.: 8
|
![]() Cześć...chciałbym zapytać na jakie potworki iść KNIGHTEM ze skillami 60/60 na 25 lvl-u. Chciałbym się też dowiedzieć na jakich skillach mógłbym bić SOLO draga bez większej straty UHów... i na jakich skillach i lvl-u moge go bloczyć. Tak samo Giant Spider. prosze o mądre odpowiedzi i jak można to bym prosił o SSy... z góry thx :*
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Na te same na które z 24 lvl i skilami 59/59.
Idź się przejdź na Soldiery do którejś kopalni, bądź spróbuj minośków w ich pobliżu. Za mocne dla Ciebie? zostają wurmy/larvy i takie tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Trolle, jeżeli mieszkasz w Carlin to możesz iśc na slime'a.
Dwarfy (zwykle najlepiej, bo solidery cię zranią). Jeżeli masz dobre eq to slime nic ci nie zrobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Debica
Imię: Quintin The One
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 45/44
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Znawca sie odezwal... Soldiery moze huncic ile chce ja na 18 lvlu z fsem hasalem bez wiekszych strat zycia z sux skillami wiec on tam bedzie niezle sie bawil chcociaz ja przy takich skillach probowalbym mintwallin ew. mino tower kolo kazo... Moze DC? na poziom z assasinami dark monkami ale wtedy przydalyby sie conajmniej ihy...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Dorob skille 65/65 i mozesz juz isc na dragi, napewno ci sie zwroci za uh'y bo benda ci potrzebne gora 4 uh'y. Blokowac dla jakiegos palka, sorca czy druta mozesz juz przy tym lv i skillach. Ja na twojim miejscu chodzidził na DC, Ghoulstland i kopalnie.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojć... sorki wam... zapomnialem powiedziec eq : Fire Axe Warrior helmet Dragon shield Knight armor Scarf Plate legi Leather bootsy...
![]() @emilok nie mów mi że z soldami nie poradze sobie ... 1 sold mi odbiera góra 5 hp... a ja pytalem głównie o draga i GSa na jakich skillach i LVL moge je bloczyć/solo... @Thor soldy mnie nie zranią ... a ty mi nie mów o zwykłych dwarfach bo ja tam conajwyżej skilluje... a nie EXPIE.... to juz bym wolał iść na fibule na roty a nie na dwarfy... jak coś to nie mam pacc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() jakas bron z 35 atk. drag. shield i spokojnie na soldiery lecisz, moze na tych skillach to jak wyskoczy wieksza grupa to bij pojedynczo.
ja chodzilem ze skillami 65\65 ale i chodzilem ze skillami 60\60 i w\w eq. i byl luz co do bloczenia to draga mozesz spokojnie bloczyc ale na solo to jednak skille podpiluj i z d lance albo przynajmniej z axe ringiem. A co do gs'a to nie wiem. Ostatnio edytowany przez k0z4k - 31-08-2006 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() blokowanie draga - skille 60/60 lub nizej, dla bezpieczenstwa 25 level
blokowanie gs - 70/70, 30 level, na 35 levelu z 71/73 blokowalem 2 na raz nacru quescie i spokojnie dawalem rade. Podstawa przy blokowaniu czegokolwiek: nie jest wazne jak silny jestes ty ( co najwyzej jest to sprawa drugorzedna ) tylko jak silny jest ten, ktory w stworka strzela, bo blokowanie gs palkowi na 13 levelu z 50 dista to jest kilkuminutowe czekanie az rzeczony pajak wreszcie wbije ci jakis silny cios. Przy silnym shooterze zazwyczaj nawet nie pierdnie. Druga sprawa: po co blokowac dragi/ gs ? solo drag - 65/65 i mocna dwureczna bron. solo gs - 70-75 melee skilla, mocna dwureczna bron i przynajmniej 1,5 bp uh.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
lol smieszny jestes skile 65 i 4 uhy w dodatku na 25 lvlu lol -.- czasami na 80/80 idzie 5 uhow i to z dragon lancem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pirate Cutthroats
według ciebie jakie skille lvl i eq ... ?? żeby iść solo dragi ?? plx powiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
|
![]() Knight set+dragon necklance+guardian halberd jak cie stac to dragon lanca skille 65/65 ~~ i level 30 (30lv i małe prawdopodobienstwo smierci jak sie uhasz na 300hp +/-) możesz spróbowac draga solo, choć jest to naprawde nieoplacalne to przy stracie 4uh+ go zabijesz. Gs- eq takie same crown shield lub lepszy full def i jakis dobry shooter ew z summonami i można blokwać, to tez nie jest zbyt opłacalne- nie jestem w stanie pwoiedziec ile uh zejdzie ale jeśli przy kilku gsach nie spadna k legsy lub p ammy to sie może za uhy nie zwrócić ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() Zarowno GS'y jaki Smoki spokojnie juz zbloczysz a te drugie to i solo zabijesz ale czy ci sie to oplaci to sam sprawdz. Ja uwazam ze to nie bloker jest najwazniejszy a shoterzy
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
wedlug mnie na dragi to jedynie z knightem 100+ SCa, SoV, 85+/85+ i wtedy mozna z "zyskiem bic" ale tak to waste waste i jeszcze raz waste (nie wspomnie o gsach ![]() P.S. Ludzie, nie powtarzajcie ciagle ze niech idzie expic na soldy DC itp bo juz to wyszscy napisali -.-
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam jeszcze jedną prośbę !!!!!! mam narazie 6k... i nie wiem co kupić !! guardian halberd (47atk:15def) czy o wiele droższą D lance ?? (48atk:16def) ???? plx !
![]() |
![]() |
![]() |