|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
![]() |
![]() Czy dam rade na 31 lvl z 45 m lvl dam rade zabić giant spidera? jeśli niedam sam rady to moge iść z kumplem 30 lvl pallek jeśli dam rade to co mam brać ze sobą? mam pacca i bohy czyli utani gran hur + bohy to mam nadzieję że gs mnie niedogoni czy może mnie dogoni?
A więc 1-czy dam rade solnąc gsa 2-co musiał wziąść ze sobą 3-czy GS mnie złapie gdy bende na utani gran hur + bohy? Proszę o konkretne odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() A wiec tak ja tez mam 31 lvl ed utani gran hur+boszki (niedogoni cie chlopie) wtedy zasowasz jak okolo 90lvl+
Ale czy dasz rade go ubic? z hmm? to bedziesz dluugo uciekal i go bil a utani gran hur. trwa 10 sec (a many masz 725) Mozesz sprobwac 1 sd dla popisu +hmmki +burst arrowsy Ale na poh natkniesz sie na cos innego i co wtedy? idziesz a tu Gs drag leader bersek vampire hunter naraz uciekasz a zaciogazz archery z gory i mino magi wiec jak chcesz jest duze ryzyko =) Wedlug mnie lepiej idz na gsa z blokerem zrob se 2 dsy pare hmm i po srpawie a najlepiej idz na tomba i tam siedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a więc wybiore tomby ale naco na scaraby? jeśli tak to co wziąść ze sobą?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiec idz na penisula tomb i bij poprostu z roda chyba ze masz sorc to masz roda ognistego tlyko na 13lvl wiec monka zrob bijesz crypty mummy slime ghoule wez z gfb bo czastem wychodza 2 crypty i mummy ;] do tego ihy/uhy lecz polecam ze 1-2bp manasow
Exp? 20k/h z boszkami moze z 25k/h jak dobrze pojdzie a loot? moze 1k a moze podliczajac wartoc diamentow itd ze 3k na 1h a na scaraby to tylko 1 monkk i rod ale to slaby exp 15k/h no ale kasa 3k/h ![]() Mozesz pojsc na draga 1 resp(5-7min) w ank robisz 2 dsy i czekasz az zabija dobijasz z hmma lub coos albo walisz z exori vis sobie czasami loot? zalezy od szczescia exp? cinki ale na dragi idzie sie po loota a pozatym milo sie je bije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aha to super 25k expa na 1h to jest coś a chodzić bende raz na exp raz na loot i bendzie super dzieki za rady
PS:niemiałem jeszcze nigdy paccka więc może mi ktoś jakąś mapke z tombami podać? bo sie nie oriętuję wogule ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Powiem Ci tak albo szukaj na forum bo ja juz taki temat zalozylem gdzie sa tomby itd i tam stronka podana jest na 2 podstronie
albo kopaj lopata cale ank po 10x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Gildia: Army Of Hardcore
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Skille: 20/24
Poziom mag.: 52
|
![]() ja z 31lvlem i chyba 47 mlvlem solowałem gsa na faccu sposobem up/down koło blood herba za pomocą explo ale ty możez to robić za pomocą hmmów mi chodził wtedy maga manasów na jakieś 1-2 gsy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Profesja: Knight
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak samo możesz sie popisac i uciekajoc i walic tylko sd ale malo opłacalny sposub ale ja ci radze z blokerem tam gdzie blood herb qest możesz nawed stwożyc mino archera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale wracająć do tych tombów to jak wpisuje w wyszukiwarce na dorum tomby to mi jakieś wyskakują onnly harmonia itd 0 o tombach plix pomużcie!!np. prosze o linka to mapek z tombami bo jestem całkiem zielony
A gsa to sobie na kiedy indziej zostawie ;p wiecie na 31 lvl moge już explo robić to już mi lepiej bendzie szło ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() nie bede zakladal nowego tematu o Gs'ie skoro juz jest.. a mam pytanie o palka i gs'a (facc) od jakiego lvl z bohami od jakiego bez itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() No a jakie masz skille ??? 75dys ??80 dys?? eq??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() ja narazie mam tylko 16lvl skille tajemnica.. a te pytanie to tak na przyszlosc;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() oky Najmiejdze jakie mozesz miec skill e 75 dys .
EQ: P Set +bohy (ale jak cie dogoni.....) Gdziesz na 40 lvl z boszkkami zero lagow. Jeden malutki lag i padasz ![]() Przyszykuj dużo uh mana tesz bedie poczebna na exure vite a jak walnie nie np. 40 to exure gran . Ale lepiej kup pacc i na utani hur. ![]() Ale tesz moze nie puscic hase a w tedy jest wolny ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Klocek'=) - 18-08-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej ludzie niezapominajcie omnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() oky ok zarac ci napisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() S'hAr'K
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Kiter Rookmaster Pokaż post A wiec tak ja tez mam 31 lvl ed utani gran hur+boszki (niedogoni cie chlopie) wtedy zasowasz jak okolo 90lvl+ Ale czy dasz rade go ubic? z hmm? to bedziesz dluugo uciekal i go bil a utani gran hur. trwa 10 sec (a many masz 725) Mozesz sprobwac 1 sd dla popisu +hmmki +burst arrowsy Ale na poh natkniesz sie na cos innego i co wtedy? idziesz a tu Gs drag leader bersek vampire hunter naraz uciekasz a zaciogazz archery z gory i mino magi wiec jak chcesz jest duze ryzyko =) Wedlug mnie lepiej idz na gsa z blokerem zrob se 2 dsy pare hmm i po srpawie a najlepiej idz na tomba i tam siedz Gran hur trwa minute -.- OO dzieki ziomek za cynk ;] w 1 min to napewno bym gsa ubil ;] explo onnly a jakby fikal to sd ;p ale i tak sobie odpuszcze jak narazie gsy |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Znaleslem http://tibia.erig.net/Tombs szczesliwy???
![]() |
![]() |
![]() |