|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() wedlug mnie blacklist to najgorsze co mzoe byc!!!
dlaczego ?? sam jestem na blackliscie przez to ze jakis noob zabil mi roty (skilowalem) to ja mu poweidzialem ze go blocke zeby padl to on poweidzial ze mnie doda i... i mnie dodal PS. na black liscie moze byc nawet eternal oblivion bo jakis noob go doda dlatego ze eternal nie dal mu np. mpa :/ |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Czy przyszedles sie tutaj zalic ze jestes na blackliscie?! To zle zes trafil
![]() Jakis nobek Cie dodal i co z tego?! Myslisz ze co zaczna Cie bic za to ze mu cos powiedzilaes? Taa... gratuluje podejscia ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby blacklisty były "najgorszym co może być" to by ich nie zrobiono. Biedny jesteś bo cię kolo dodał za to, że z twojej winy zginął. Biedaczysko. Wogule nie znasz zasad światów non-PvP. A tak przy okazji to mogłeś go dodać na blackliste za to, że ci zabił roty a nie teraz płaczesz, że koleś słusznie cię tam dodał.
P.S.: Za to,że się nie dało MPA na blackliste trafić nie można. |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Chodzi ci o bl.tibia.pl?
Co z tego, że napisano na ciebie raport, skoro żaden moderator go nie zaaceptuje? Wielkim czerwonym fontem pisze, że raport nie był sprawdzony. Więc dziecko, zapoznaj się najpierw z zasadani blacklist zanim zaczniesz płakać na forum.