|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Imię: Yokeshi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jednoosobowa
Świat: Harmonia
Poziom: 140
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam pytanie Jak odejść od gildi, mój kolega wstąpił do jednej ale nie chce już w niej być, i czy można potem jak się odejdzie wstąpić do innej. PLIS odpiszcie bo szukałem podobnych tematów na forum i nie mogłem znaleźć.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() 1. Wchodzisz na http://www.tibia.com
2. Klikasz "communnity" u góry strony 3. Następnie wybierasz "guilds" oraz świat na którym grasz 4. Znajdujesz nazwe guildii do której chciałbyś wstąpić i klikasz "view" po lewo 5. Jeśli lider/vice lider dał ci invite'a do guildii twój nick powinien byc u dołu strony w "invited characters" 6. Jeśli masz juz invita to dajesz "login", wpisujesz swoje passy, bla bla bla i juz jestes w guildi. Nic dodać nic ująć, temat do zamknięcia, a może dobrze byłoby go "przykleić" Ostatnio edytowany przez Xeradus - 30-08-2006 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() on pytal jak ODEJSC :
1. Wchodzisz na http://www.tibia.com 2. Klikasz "communnity" u góry strony 3. Następnie wybierasz "guilds" oraz świat na którym grasz 4. Znajdujesz nazwe guildii do której chciałbyś wstąpić i klikasz "view" po lewo 5.Bierzesz leave guild. 6. wybierasz postac ktora odchodzisz i submit jesl idobrze pamietam.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Imię: Yokeshi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jednoosobowa
Poziom: 140
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzięki to odejść mogę od gildii bez wiedz Vice lidera, i Lidera nie musza mi pozwalać odejść ,dawać żadnych potwierdzeń itp. Po prostu jak mi się niepodobna to odchodzę?? Czy tak??
![]() A drugie moje pytanie dotyczy czy jak już odejdę to mogę potem wstąpić do jakiejś innej gildii. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: region kujawsko-pomorski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sebastian Skibinsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: xx
Skille: super