|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Mam pomysł. Zbliża się rok szkolny.. może opiszecie swoje School Fighting Skills? Czyli kto sie zna na czym? Kto jest dobry z Fizy? Kto dobrze ściemnia na polaku? Kto zna historię Persji na pamięć? W trudnych chwilach zawsze będzie mozna sobie dopomóc.
![]() Ja osobiście nienawidzę maty, fizy i infy, ale tak się składa, że na tym się znam najlepiej. Dobrze też dość godom po anglosasku. Mimo to nie jestem najlepszy w żadnej z tych dziedzin. Dobrze też radzę sobie w ściemnianiu z polka. I znam trochę japonskiego. (mam znajomych w tokio ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Ja nie lubię geografi oraz fizyki (taka jedna baba mnie zraziła). Z chemii też mi ostatnio nie poszło najlepiej.. ale poprawię się :>
Dobry jestem z matmy, infy, polaka i biologii. Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Fizyka...aaaAAaaAa..<mdleje>
Koszmar, który nie znika, gdy otwieram oczy. Nie no, przedmiot dość prosty, jak się go stara i chce zrozumieć... Najlepiej idzie mi z Historii, Polskiego i niemieckiego (angielskiego też się uczę). W ścisłych podobno "mam talent", "ale go nie wykorzystuję". Może to i prawda, dobrze mi idzie, ale jakoś nie czuję, żebym był asem z tych dziedzin..
![]() |
#4 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Jak narazie to lubilem wszysytko procz matmy.Ale teraz ide do Igim. wiec zobaczymy jak tam bedzie z fizyka,chemia i biologia.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Matma Fighting : 60
Polski Fighting : 35 Geogr Fighting : 40 Fiz Fighting: 55 Inf Fighting: 70 Chem Fighting: 35 Wf fighting: 30 (nie naleze do osob chudych ![]() ![]() Ang Fighting: 60 KOSS Fighting : 80 (urodzony polityk zemnie ![]() Biol Fighting: 80 (łatwo mi przychodzi ![]() Sztuka Fighting : 40 Rel Fighting : 80 (lubie religie ![]() ![]() Hist Fighting : 70 Specjale: Wkrecanie : 70 Udawanie niewiniątka : 90 Ściąganie : 40 (;/) Dyplomacja z nauczycielami : 70 EDIT: WOS = KOSS Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 31-08-2004 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up: hehe widzę , że się wczuwasz. No ja też lubię rele. A Klossa żadnego nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() Najlepiej idzie mi z infy, polaka, matmy i reli.
Dobrze mi też idzie z histy i przyrody. Nienajgorzej idzie mi ze sztuki i WF. technika jest u mnie do bani ![]() I tak miełem 5.0 średnią. ![]() Najlepiej - Fishing - 80 Dobrze - Fishing - 60 Nienajdorzej - Fishing - 40 Do bani ![]() _______________________________________________ Jeśli podobał ci się któryś z moich postów lub temat to daj mi plusik ![]() ![]() Nigdy nie mów nigdy |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Ja miałem średnią 5,1 (z infy 6 bo wymieniłem systemy operacyjne
![]() ![]() matmę , geografię , infę, histę.
Nie mam nicka Misiek-Coralgol w tibi!!! Ostatnio edytowany przez Misiek-Coralgol - 31-08-2004 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Miałem średnią 5.2 i wszystko mi idzie dobrze.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ja tam nienawidze polaka!!!! odkad chodze do szkoly ani razu nie mialem 4 na koniec zawsze 3 chodz raz bylo +3 ale na swiadectwie bylo 3 wiec " i hate polish"
|
![]() |