![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() W tym temacie bede zamieszczal swojegrafiki. Znajdziecie tu roznorodne prace typu: sygnatury, avatary, 32x32, szkice, jak rowniez pojedyncze rysunki w PS'ie, pixel arty i etc.
Zycze milego ogladania ![]() UWAGA!!! Grafiki sa moim dzielem i nie sa one do uzytku wolnego! Wszelkie prawa zastrzezone! 32x32 Ukryty tekst:
Odreczne rysunki Ukryty tekst:
Btw. Narazie tylko tyle. Gdyby ktos niewiedzial, sa to sety postaci z M&A (mangi i anime). Oczywiscie pozniej znajda sie tez normalne, wymyslone przezemnie przedmioty i grafiki. Jutro dorzuce kilka sygnaturek, odrecznych rysunkow i innego typu grafik. ![]() @edit Prosze o dosc ostra krytyke. Chce mniej wiecej dojsc do perfekcji, a z prawidlowa krytyka i motywacja wierze ze kiedys sie uda. ^^ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 14-04-2009 o 18:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Ta torba shinobi przypomina kubek, reszta spoko xD
![]() |
#3 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie podobają mi się tylko buty i zangetu (bankai i zwykły). Cieniowanie jest jak dla mnie świetne. Największe wrażenie wywarły na mnie maska hollowa, kapelusz Urahary, kamizelka jounin'a oraz torba w sasuke set.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK, przyszedł beztalenć, to na krytykę ma chęć.
Set Kakashiego - Spoko, ładne itemki, kunai zajebiaszczy - 10/10 Set Saska - Cieniowanie na ubraniu jakoś nierealistycznie wygląda, torba shinobi jest trochę dziwna - 8/10 Set Itachiego - Nie mam się do czego przyczepić - 9/10 Set Ichigo - Maska za wąska na dole, Zangetsu trochę za prosty, Tensa Zangetsu wygląda jakbyś go w ogóle nie cieniował - 6/10 Set Urahary - Kapelusz ładny, a nawet bardzo ładny - 9/10 Tak, ocenki w numerkach dałem tym mniej rozgarniętym osobom, więc autor niekoniecznie powinien się nimi sugerować p; Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 08-04-2009 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Słitaśny Krulik
|
![]() @Kakashi set
Opaska-znak liscia niewyrazny. Kamizelka-wydaje sie taka plaska. Spodnie-Ech, male nogawki. Nie zachowales proprocji do kamizelki. Buty-bardzo ciemne, malo widac. Rekawice-moze te palce troche dziwnie wygladaja. To to do rzucania-Przyduze, ale chyba najladniejsze z tego setu. @Sasuke set Opaska-j/w Koszula-Fajna. Spodnie-brak proporcji Buty-Przesadzone! Karwsze-To samo co u spodni. Torebka-Nie wyglada jak torebka. @Itachi set Ogolnie fajne @Bleach @ichi set Miecze troche nie wyszly, ale maska fajna. @Ten gosc w kapelutku No, ciekawy ten kapelusz. @Ocena koncowa Wybieraj, albo mocne 6/10 albo slabe 7/10, ale po tobie, spodziewalem sie czegos lepszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Frequenter
|
![]() Ta torba to jak kubek wygląda, a buty Kakashiego strasznie nieczytelne. Po za tym spoko ;-)
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Na tym białym tle słabo widać. Prace ciemne i bez połysku - zwłaszcza buty i rękawice, prawie nic tam nie widać( no i ten "kubek"
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki wszystkim za komentarze. Bede wdzieczny jak bedziecie regularnie oceniac i wpelni krytykowac moje prace.
![]() A teraz cos nowego, zrobione przed chwila. ![]() 1. Kufel z piwem 2. Ser 3. Ciasto czekoladowe 4. Pizza |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Just an Orange
![]() |
![]() 1. Kufel:
Brakuje mi tego pochylenia tibijskiego i trochę nie wyraźne. 2. Ser: Ogólnie całkiem fajne wykonanie. 3. Ciasto: Kolejna płaska praca, ale cieniowa bardzo mi się podoba. 4. Pizza: Tak jak ser; całkiem, całkiem.
![]() |
#11 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Nie rób na mase. Zrób jeden a poprawnie.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowy secik, tym razem Vincenta z FF (Final Fantasy).
O to on: ![]() 1. Opaska na glowe 2. Plaszcz 3. Spodnie z srebrnym pasem 4. Buty 5. Zrobotyzowana dlon 6. Pistolet @up Ale skoro cos robie i wydaje mi sie ze jest chociaz przecietne i wiem ze juz lepiej tego nie zrobie, to czemu by tego nie wystawic. Wtedy ktos mi poradzi co i jak mam zrobic zeby bylo lepiej. Pozatym jesli wiem ze moja praca jest slaba, ponizej normy, to wtedy jej nie publikuje tylko staram sie ja poprawic zeby jakos wygladala. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 09-04-2009 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie oglądałem, ani nie grałem w Final Fantasy, więc co ja mogę powiedzieć, skoro i tak lepiej nie umiem? Mnie się podoba, cieniowanie spodni trochę ci nie wyszło. Resztę powiedzą ci prosi. Oni widzą więcej błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Mi się podobają. Oczekuje na cały set Urahary ;>
![]() |
#15 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Opaska wyglada jak czapka.
W plaszczu mogles troche lepiej zrobic peleryne, bo wyglada, jakby byla z przodu. W spodniach nie zachowales proporcji co do plaszczu i opaski. Buty przesadzone, za wysokie i za chude. Reka dobra. Pistolet... Wydaje sie byc plaski przez to, ze jest calkowicie z boku robiony. Mogles jeszcze troche gory pokazac. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Just an Orange
![]() |
![]() Za ten płaszcz to ja Cię wielbię. Reszta prac z setu przeciętna.
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 09-04-2009 o 14:57. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Słupsk
Stan: Niegrający
Imię: Jonhy Rembajda
Profesja: Druid
Gildia: -None-
Świat: Astera
Poziom: 30
Skille: 10/26
Poziom mag.: 29
|
![]() Z tego jedzenia ser by się przydał do rl tibii
![]() Kiedyś mój qmpel zaczął grać w tibie i zbierał te serki bo myślał że "to te duże pieniążki". Dziś ma 132 lvl. Itemki jak dla mnie fajowe choć ogólnie się nie znam ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Pacz szaleje ;o płaszcz wywalony. Rób itemy takie jak on to będzie cool. Reszta 7/10.